Arka Sokaklar’a özel atama

19. sezonun çekimlerine başlanacağı belirtilen dizinin kadrosuna yapımın efsane isimlerinden Mesut Komiser'den sonra Selin Komiser de geri dönüyor. Türk televizyon tarihin en uzun soluklu yapımında Şevket Çoruhlu ve Oya Okar yeniden kadroda.

Kültür Sanat 27 Nisan 2024
Oya Okar ve Şevket Çoruh, dizinin en sevilen karakterlerinden.

Yeşilçam’ın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun imzasını taşıyan, yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar oyuncu kadrosunda yaşanan sürpriz gelişmelerle konuşulmaya devam ediyor. 16 sezon boyunca Mesut Komiser’i canlandıran Şevket Çoruh’un kadroya geri dönmesinin ardından Oya Okar’ın da diziye katılacağı açıklandı. Böylece Mesut Komiser ve Selin Komiser yeniden bir arada olacak. Kanal D’nin iç yapımlar şirketi D Media’nın haklarını devraldığı dizinin 19. sezonunun çekimlerine başlıyor.

Arka Sokaklar’dan set fotoğrafı paylaşıldı

Arka Sokaklar’ın kadrosunda 16 sezon boyunca Mesut Komiser karakteri ile izleyenlerin beğenisini kazanan Çoruh, eski partnerinin de kendisine eşlik edeceğini duyurdu. Önceki sezonlarda Oya Okar ile çekilen set fotoğrafını yayınlayan usta oyuncu, “Bu haberi benim vermem lazımdı. Oya Okar geliyor. Çok Mesut oluyoruz”  dedi.

Öte yandan, ‘Arka Sokaklar’ın dün akşam yayınlanan 672’nci bölümünde Mesut Komiser’in geri döndüğüne dair mesajlar verildi. Hem fragmanlar hem de çıkan haberler üzerine Şevket Çoruh’un geri dönüşünü merakla bekleyen Kanal D izleyicileri, dizinin izlenme oranlarına da etki etti. Dizinin son bölümü en çok izlenen yapımlar arasında yerini aldı.

Arka Sokaklar'da heyecanlandıran iddia: Mesut Komiser dönüyorArka Sokaklar’da heyecanlandıran iddia: Mesut Komiser dönüyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.