Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un dizisi için geri sayım

Aslı Enver ve Mehmet Günsur'un başrollerini paylaştığı Emin Alper imzalı 'Arayış' dizisi 14 Haziran Disney Plus platformunda yayınlanacak. Oyuncu kadrosuyla dikkat çeken diziden yeni bir tanıtım filmi de yayınlandı.

Kültür Sanat 16 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
'Arayış' 14 Haziran'da gösterime girecek.

Emin Alper’in yönettiği, başrollerinde Aslı Enver ve Mehmet Günsur’un yer aldığı ‘Arayış’ dizisi için geri sayım devam ediyor. Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacak olan dizi Türkiye’nin yanı sıra dünyanın pek çok ülkesinde de yayınlanacak. 14 Haziran’da platformda yerini alacak olan dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor.

Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı dizinin senaryosu özgün bir hikâyeye dayanıyor. Dizide Enver ve Günsür’e, Defne Kayalar, Devin Özgür Çınar, Erol Babaoğlu, İpek Türktan, Erdem Şenocak, Begüm Akkaya, Şeyma Gökçe Cengiz, Onur Ünsal, Eylem Yıldız, Oral Özer ve Ali Yoğurtçuoğlu gibi isimler eşlik ediyor.

Disney Plus’un açıklamasına göre dizinin konusu şöyle: Metropol hayatına sıkışmış, hasta, mutsuz ve yolunu kaybetmiş bir ruh olan Nisan, beraber katıldıkları bir şifa seansının ardından ortadan kaybolan arkadaşının izini sürerken şaibeli bir tarikata ulaşır. Tüm şüphelerine karşın tarikatın vaadine kayıtsız kalamayan Nisan, gizemli bir adam olan Tufan’ın peşinden bilinmezliklerle dolu bir maceraya atılır.

20. yüzyılın tartışmalı ikonu Frank Sinatra

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.