Aynı sakız iki kere çiğnenecek: Robert Downey Jr’ın çiğnediği sakız 40 bin dolara açık artırmada

Hollywood yıldızı Robert Downey Jr'ın çiğnediği sakızı bir hayranı ele geçirdi ve eBay'de açık artırmaya çıkardı. Başlangıç fiyatı 40 bin dolar. 10 Haber hesapladı, o kadar paraya Türkiye'de 51 bin paket sakız alınıyor.

Kültür Sanat 31 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Robert Downey Jr'ın sakızından şüphe edenler için DNA testi yapılabilirmiş.

Hollywood yıldızlarının kullanılmış eşyaları konusundaki saplantının çarpıcı bir örneği karşımızda. Robert Downey Jr’ın, Hollywood’da Walk of Fame töreninde çiğnediği iddia edilen sakız açık artırmaya çıkarıldı. Sakızın açık artırmada başlangıç fiyatı 40 bin dolar, yani yaklaşık 760 bin lira.

Ufak bir hesap, Türkiye’de bir paket sakız halihazırda yaklaşık 15 lira. Yani Robert Downey Jr’ın çiğnediği sakızın başlangıç bedeli, yaklaşık 51 bin paket sakıza denk geliyor.

New York Post’un haberine göre, eBay’de bir kullanıcı, ünlü oyuncunun sakızını ele geçirdiğini öne sürerken, gerektiği takdirde DNA testi yapılabileceğini de söyledi. Mesajda şöyle denildi: “Merhaba! Ünlü aktör ve yapımcı Jon Favreau’nun Hollywood Walk of Fame’e katıldığı esnada oradaydım. Etkinlik sırasında Robert Downey Jr’ın kendisi sakızını yıldızın üzerine koydu ve muhtemelen orada bıraktı, ben de onu kapmayı başardım. Aldığım haliyle satıyorum ve DNA’sı test edilebilir.”

Şaka olmasına şaşırmayacağımız bu açık artırma 1 Nisan’da sona erecek.

Apple’dan sinemaya 1 milyar dolarlık yatırım

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.