Forbes’un kazananlar listesi: Barbie’nin yıldızları ilk 10’da

Forbes her yıl olduğu gibi bu yıl da en çok kazanan oyuncuları açıkladı. 2023'ün en çok kazanan Hollywood yıldızı Adam Sandler olurken ikinci sırada 'Barbie'nin yıldızı Margot Robbie var.

Kültür Sanat 8 Mart 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Forbes her yıl olduğu gibi 2023’ün en çok kazanan Hollywood yıldızlarını da açıkladı. 2022’ye göre listenin zirvesinde değişiklik var. Bir önceki yıl Dwayne Johnson zirvedeyken 2023’te Adam Sandler birinci sırada yer aldı. Bu durum sinema dünyasında şaşkınlıkla karşılandı. Bu yıl çok konuşulan filmlerde rol alan Cillian Murphy, Leonardo DiCaprio ve Tom Cruise gibi isimleri geride bırakan Sandler, Forbes’a göre elde ettiği 73 milyon dolar yıllık geliri dijital platformlarla anlaşmalarına borçlu.

İlk 10’da Barbie’nin iki yıldızı var

Listenin ikinci sırasında ise ‘Barbie’ filminin hem başrolünde, hem de yapımcıları arasında yer alan Margot Robbie var. Gişede bir milyar dolardan fazla hasılat elde eden filmin başrol oyuncusu bu yıl toplam 59 milyon dolar kazandı. Geçen yıl ‘Görevimiz Tehlike’ serisinin yedinci filmiyle karşımıza çıkan Tom Cruise listenin üçüncü sırasında. Tom Cruise geçen yıl 45 milyon dolar gelir elde etti. ‘Air’ ve ‘Oppenheimer’ filmlerinde karşımıza çıkan Matt Damon listenin dördüncü sırasında. 53 yaşındaki oyuncunun geliri 43 milyon dolar oldu.

‘Barbie’nin Ken’i olan Ryan Gosling de bu yılın çok kazananları arasında. Listede dördüncülüğü Matt Damon ile paylaşan Gosling’in yıllık kazancı 43 milyon dolar. Adam Sandler ile ‘Murder Mystery 2’ filminde başrolleri paylaşan Jennifer Aniston ilk 10’daki diğer kadın oyuncu. Aniston’ın 2023’teki kazancı 42 milyon dolar. Listenin devamında Jason Statham ve Leonardo DiCaprio 41 milyon dolar kazançla yer aldı. 38 Milyon dolar kazanan Ben Affleck ve 24 milyon dolar kazanan Denzel Washington listedeki diğer isimler oldu.

Salon İKSV'de Palmiyerler, Still Corners ve daha fazlasıSalon İKSV’de Palmiyerler, Still Corners ve daha fazlası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.