Barbie’nin hakkı üçtür: Margot Robbie, bir kere daha Brad Pitt ile aynı projede

Barbie rolüyle bu senenin en çok konuşulan ismi Margot Robbie'nin, gerçek hayattaki Ken'i Brad Pitt olabilir. Daha önce iki kez aynı projede buluşan oyuncular bu kez yapımcı rolleriyle güçlerini birleştiriyor. İkili, 'The Thin Man' filminin yapımcılığını üstlenecek.

Kültür Sanat 12 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Pitt ve Robbie filmde rol alacak mı henüz belli değil.

Barbie rolüyle bu yılın en çok konuşulan isimlerin biriydi Margot Robbie. Greta Gerwig imzalı filmde Ken rolündeki Ryan Gosling ile başrolü paylaşan Robbie kolları bu kez yapımcılık için sıvadı. Üstelik daha önce iki kez birlikte çalıştığı, Hollywood’un gözde aktörü Brad Pitt ile güçleri birleştirecek.

Daha önce Hollywood rüyalarında buluşmuşlardı

Robbie ile Pitt’in birlikte rol aldığı ilk proje, Quentin Tarantino imzalı ‘Bir Zamanlar… Hollywood/Once Upon A Time in… Hollywood’ idi. 2019’da vizyona giren film, Tarantino’nun Hollywood’un altın çağının son anlarına yaptığı bir övgü olarak tanıtılmıştı. İkilinin bir araya geldiği diğer proje ise Damien Chazelle’in yazıp yönettiği ‘Babil/Babylon’ olmuştu. Ocak ayında vizyona giren filmde, Robbie ve Pitt’e, Leonardo di Caprio da eşlik etmişti. Bu hikayede Hollywood’un altın çağında geçiyordu.

Her iki filmde de başrollü paylaşan ikili, yeni projelerinde forma değiştirerek ‘The Thin Man’ filminin yapımcılığını üstlenecek. Robbie’nin sahip olduğu LuckyChap ile Pitt’in yöneticiliğini üstlendiği Plan B adlı yapım şirketleri, Dashiell Hammett imzalı dedektif romanını beyazperdeye uyarlayacak. Ancak Pitt ve Robbie, filmde rol alacak mı henüz belli değil. Yapım şirketleri, devam eden Oyuncular Birliği grevi nedeniyle oyuncu kadrosu üzerine çalışmaya başlamadı.

'Barbie'de mutlu son: O artık yılın en çok izlenen filmi‘Barbie’de mutlu son: O artık yılın en çok izlenen filmi

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.