Batman’in düşmanı The Penguin BluTV’de

‘The Batman’ serisinin en çok merak uyandıran anti-kahramanlarından biri olan HBO yapımı ‘The Penguin’in hikayesi eylül ayında BluTV'de izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kültür Sanat 13 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Batman’in büyük düşmanı BşıTV’de. Joker ile birlikte serinin en büyük anti kahramanı HBO dizisi olarak eylül ayında BluTV’de ekranlara gelecek. Başrolünde Colin Farrell’ın ikonik karaktere farklı bir bakış açısı getireceği dizide Oz Cobb’un yani nam-ı diğer The Penguin’in yeraltı suç dünyasındaki yükselişi işlenecek.

Colin Farrell aynı zamanda dizinin yapımcısı

Sekiz bölümden oluşan dizinin yürütücü yapımcılığını Matt Reeves, Dylan Clark, Colin Farrell, yazar ve showrunner olarak görev yapan Lauren LeFranc, ilk üç bölümü yöneten Craig Zobel ve Bill Carraro üstleniyor.

Warner Bros. Television ve DC Studios tarafından hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda ise Colin Farrell (Oz Cobb), Cristin Milioti (Sofia Falcone), Rhenzy Feliz (Victor Aguilar), Michael Kelly (Johnny Viti), Shohreh Aghdashloo (Nadia Maroni), Deirdre O’Connell (Francis Cobb), Clancy Brown (Salvatore Maroni), James Madio (Milos Grapa), Scott Cohen (Luca Falcone), Michael Zegen (Alberto Falcone), Carmen Ejogo (Eve Karlo) ve Theo Rossi (Dr. Julian Rush) yer alıyor.

Ay'a da giderim kasırgalara da göğüs gererim!Ay’a da giderim kasırgalara da göğüs gererim!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.