Bazen kötüler de kahraman olabiliyor: ‘Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonundan haber var

Behzat başkomiser ve cinayet büro ekibi her zamankinden daha karanlık bir atmosferle dönüyor. BluTV'de yayınlanan 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nden ikinci sezonundan fragman geldi, yayın tarihi açıklandı.Takvimler 7 Aralık'a işaretlenebilir.

Kültür Sanat 17 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ 7 Aralık'ta BluTV'de.

BluTV’nin fenomen polisiye dizisi ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’ ikinci sezonuyla geri dönüyor. Behzat başkomiser ve cinayet büro ekibi kaldıkları yerden maceralarına devam edecek.Yönetmenliğini Devrim Yalçın’ın üstlendiği Ercan Uğur imzalı ‘Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi’nden resmi fragman da yayınlandı.

Fragmanda ikinci sezonun daha karanlık olacağının ipuçları veriliyor. Sezonun hikayesine dair bilgiler kısıtlı olsa da bu sezon Behzat Ç.’nin intikam almak için kendi kurallarını bile çiğnemeye hazır olduğu vurgulanıyor.

Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Evliya Aykan, Burak Dakak, Ayça Eren, Derin Beşikçioğlu, Eray Eserol, Önder Selen ve Güven Kıraç’ın yer aldığı diziye bu sezon yeni isimler de dahil oluyor. Sergen Deveci, Alper Kut ve Devrim Yakut bu sezonun yeni simalarından.  Dizi, 7 Aralık’ta BluTV semalarına inecek.

Erdal Beşikçioğlu'ndan 'Behzat Ç.' davasıErdal Beşikçioğlu’ndan ‘Behzat Ç.’ davası

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.