Benedict Cumberbatch ve ailesi saldırıya uğradı

Ünlü oyuncu Benedict Cumberbatch ve ailesi için Londra'daki evlerinde sıradan gibi görünen bir gün olaylı bitti. Cumberbatch'in evine bir aşçı elinde bıçak ile saldırdı. Olay sırasında oyuncunun eşi ve üç küçük çocuğu da evdeydi. Saldırgan tutuklandı ancak saldırının gerekçesi bilinmiyor.

Kültür Sanat 1 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Benedict Cumberbatch ve eşi Sophie Hunter 'Doktor Strange' filminin galasında.

Aktör Benedict Cumberbatch ve ailesi Londra’da saldırıya uğradı. ‘Yapay Oyun/The Imitation Game’, Sherlock Holmes,  ‘Doktor Strange’ ve ‘Yenilmezler/Avengers’ serisindeki rolleriyle bilinen Cumberbatch ve ailesi için Londra’daki evlerinde sıradan gibi görünen bir gün olaylı bitti. 35 yaşındaki Jack Bissell adlı bir aşçı, oyuncunun evinin ön bahçe kapısını kırıp küfürler savurdu. Saldırganın, elinde keskin bir bıçakla eve saldırdığı açıklandı.

Olay sırasında Cumberbatch’in yanı sıra eşi Sophie Hunter ve üç küçük çocukları Londra’daki evlerindeydi. 2017 ile 2020 yılları arasında lüks bir otelde şef olarak çalışan Bissell’in “Buraya taşındığınızı biliyorum, umarım yanar” diye bağırdığı aktarıldı.

Suçu kabul etti

Bissell olay yerinden kaçtıktan sonra tutuklandı. Saldırgan, 10 Mayıs’ta gerçekleşen mahkemede mülke zarar verdiği gerekçesiyle suçlu olduğunu kabul etti. Herhangi bir savunma sunmadı. Bissell 250 pound para cezasına çarptırıldı. Ayrıca ailenin ve yaşadıkları bölgenin yakınına gitmesini engelleyen üç yıllık bir yaklaşma yasağı aldı. Bissell’in saldırı gerekçesi bilinmiyor ancak silicinde hırsızlık suçu olduğu aktarıldı.

Tüm zamanların en iyi filmi Uçan Süpürge'deTüm zamanların en iyi filmi Uçan Süpürge’de

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.