Müjdeler olsun: Benedict Cumberbatch, Marvel’a geri dönüyor

Benedict Cumberbatch bir süredir beklenen müjdeyi verdi. 46 yaşındaki İngiliz oyuncu, Marvel evrenine geri döneceğini açıkladı. Ancak ayrıntı vermekten kaçındı. Cumberbatch'in Doctor Strange mi yoksa Marvel evrenine ait başka bir yapımda mı yer alacağı şimdilik gizemini koruyor.

Kültür Sanat 6 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Benedict Cumberbatch, Marvel evrenine geri döneceğini açıkladı.

Benedict Cumberbatch, Marvel evrenine döneceğini açıkladı. ‘Doctor Strange’ ile büyük beğeni toplayan İngiliz oyuncu, son yıllara damga vuran Marvel evreniyle çok yakında beyazperdede yer alacağının müjdesini verdi. Gelecek yıl yer alacağı projeler hakkında konuşan ödüllü oyuncu, projeler arasında Marvel evreninin de  yer alacağını söyledi. Ancak ünlü oyuncu ayrıntı vermekten kaçındı. 46 yaşındaki oyuncunun Doctor Strange serisinin bir devamı mı yoksa Marvel evrenine ait başka bir yapımda mı yer alacağı şimdilik bilinmiyor.

Benedict Cumberbatch, Doctor Strange ile hafızalara kazınmıştı

Benedict Cumberbatch, ‘The Imitation Game’, ‘1917’, ‘Hobbit’ serisi ve ‘The Power of the Dog’ gibi filmlerin yanı sıra BBC yapımı ‘Sherlock’ dizisiyle de geniş bir hayran kitlesi edinmişti. Arthur Conan Doyle’un ölümsüz eserinin çağdaş bir uyarlaması olan dizideki performansıyla büyük sempati kazanan İngiliz oyuncu, Marvel evrenine dahil olmasıyla da dikkat çekmişti.

Benedict Cumberbatch geçmşte ‘Sherlock’ ve ‘Patrick Malrose’ dizilerindeki oyunculuğuyla BAFTA’da En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanmıştı. Bunun yanı sıra yıldız oyuncu, 2014 yapımı ‘Enigma’ filmindeki performansıyla En İyi Erkek Oyuncu dalında Oscar’a aday gösterilmişti. Ödüllü oyuncu son olarak geçen yıl ‘Örümcek Adam: Eve Dönüş Yok’ ve ”Doctor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında’ isimli filmlerle izleyicinin karşısına çıkmıştı.

Benedict Cumberbatch ‘Doctor Strange’ dışında Marvel evrenine ait ‘Avengers: Sonsuzluk Savaşı, ‘Avengers: Endgame’ ve “Thor: Ragnarok’ yapımlarında da rol almıştı.

İzlanda'dan gelen soğuk hava Müzik Radarı'na yakalandıİzlanda’dan gelen soğuk hava Müzik Radarı’na yakalandı

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.