Beren Saat ‘Gizli Dolap’ filmiyle setlere dönüyor

Beren Saat geçen yıl gösterilen 'İstanbul İçin Son Çağrı' filminden sonra yine setlere dönüyor. Caner Alper ile Mehmet Binay'ın yöneteceği 'Gizli Dolap'ta rol alacak oyuncu sonbaharda sete çıkıyor.

Kültür Sanat 1 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Beren Saat geçen yıl Netflix’te gösterilen Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolü oynadığı ‘İstanbul İçin Son Çağrı’ filmi için setlere çıkmıştı. Ama setlerle arayı açmaya pek niyetli değil. Çünkü Saat yeni filmi için sonbaharda yine setlerde olacak.

www.birsenaltuntas.com‘da yer alan habere göre Saat ‘Zenne’, ‘Çekmeceler’, ‘Bergen’ ve ‘Bihter’ filmlerini yöneten Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yeni filmi ‘Gizli Dolap’ta rol alacak. Senaryosu Burcu Görgün’ün yazdığı filmle ilgili detaylar belli değil. Lakin filmin çekimleri sonbaharda başlayacak. Filmin dijital platformlar için mi yoksa sinema için mi çekileceği de henüz açıklanmadı.

Oynadığı dizi filmlerle bir star haline gelen Saat, Serdar Akar’ın ‘Gecenin Kanatları’, Tomris Giritlioğlu’nun ‘Güz Sancısı’, Bahman Ghobadi’nin ‘Gergedan Mevsimi’, Uğur Yücel’in ‘Benim Dünyam’ filmleride rol almıştı. En çok da ‘Güz Sancısı’ filmindeki performansıyla övgü almıştı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat New York’ta film çekimindeKıvanç Tatlıtuğ ile Beren Saat New York’ta film çekiminde

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.