Beyoncé gişede de mutlu

Geçen yaz piyasaya sürdüğü ‘Rönesans’ albümü, Beyoncé'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Turneyi bir konser filmine dönüştüren şarkıcı, Amerika'da vizyona giren filmle zirveye yerleşti.Film,ilk üç günün sonunda 21 milyon dolarlık hasılat elde etti.

Kültür Sanat 5 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Beyoncé 2023'te yedi yıllık molasını bitirdi, dünya turnesine çıktı.

Geçen yaz piyasaya sürdüğü ‘Rönesans’ albümü, Beyoncé’nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Şarkıcının yedi yıl aradan sonra çıktığı ilk dünya turu olması, Beyoncé’nin performansı, sahne kostümleri ve dansları, gözleri Beyoncé’ye çevirdi. Ayrıca bu dünya turnesinin şarkıcı için özel bir anlamı daha vardı. Beyonce’nin performansına eşlik eden dansçılar arasında 11 yaşındaki kızı Blu Ivy Carter da yer aldı.

Kısa süre hafızalara ve müzik tarihine çoktan yazılan bu turnenin bir film olacağı haberi geldi. Geçen hafta vizyona giren Beyoncé’nin konser filmi de Box Office ABD’ye hızlı bir giriş yaptı. 1 Aralık’ta vizyona giren film, ilk üç günün sonunda 21 milyon dolarlık hasılatla zirveye yerleşti.

Rekor Michael Jackson’un

ABD’li şarkıcı Taylor Swift de ‘Midnight’s albümü kapsamında çıktığı dünya turunu ‘Taylor Swift: The Eras Tour’ filmiyle hayranlarıyla buluşturmuştu. Grammy Ödüllü şarkıcının turne filmi, dünya çapında 250 milyon dolarlık hasılatlık film, en çok ön satış yapan film olarak rekor kırmıştı. Şarkıcı, bu gişe başarının büyük bir kısmını ülkesi Amerika’daki izleyicilere borçlu. Şimdiye kadar en büyük rakama ulaşan turne filmi ise Michael Jackson’a ait. 2009 tarihli ‘Michael Jackson: This is It’ filmi, dünya çapındaki 261 milyon dolarlık hasılatıyla rekorun sahibi.

Taylor Swift gişede ABD dışında hayal kırıklığı yaşadıTaylor Swift gişede ABD dışında hayal kırıklığı yaşadı

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.