Beyonce hayranları için metro saatlerine de el attı

Beyonce 'Rönesans' albümü kapsamında çıktığı dünya turnesinde sınırları zorlamaya devam ediyor. Geçen hafta hava durumu nedeniyle saati ertelenen konserde hayranlarını mağdur etmek istemeyen şarkıcı, saatlik metro uzatması için 100.000 dolar ödemiş.

Kültür Sanat 8 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Beyoncé 'Rönesans' albümünün turnesi kapsamında sahnelerdeydi. Fotoğraf: Instagram

‘Rönesans’ albümü kapsamında başlattığı dünya turu devam ederken Beyonce her şeyiyle konuşulmaya devam ediyor. Şarkıcının turnesi öyle büyük bir mesele haline geldi ki gittiği şehirlerde konaklama krizi yarattı, ülkelerin enflasyon oranını artırdı, her performansı başka bir olay yarattı. Başka ne olabilir sorusu akıllardayken Beyonce, hava durumuna el atamayınca bu kez de Washington’daki metro sistemini değiştirdi.

Her şey Pazar günü gerçekleşen konserin hava durumu nedeniyle ertlenmesiyle başladı. Mekanın sosyal medya hesabından, 50.000 kişilik stadyuma konsere gelenlere bir duyuru yapıldı: “Fırtına ve yoğun şimşek nedeniyle şu an için konserin başlaması mümkün değil.”

Bunun üzerine stadyumdaki tüm hayranlardan, daha fazla bildiri gelene kadar kapalı koridor alanları ve rampaların altında sığınakta kalmaları isteniyor. Ancak birkaç saat sonra havanın normale dönmesiyle birlikte ikinci bir duyuru daha yapıldı: “Yerlerinize geçebilirsiniz. Üstelik toplu taşımayı kullananların güvenli bir şekilde eve dönebilmelerine yardımcı olmak için Metro hizmet saatleri de uzatıldı.”

Çok geçmeden bu duyurunun arkasında ismin Beyonce olduğu anlaşıldı. ABC7’ye göre Beyonce ve organizasyon ekibi, 98 istasyonun tüm hayranların çıkış yapması için açık kalması ve diğer işletme masrafları dahil olmak üzere 100.000 dolarlık ek tren işletme maliyetini üstlendi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.