Beyoncé turnesiyle çevrecileri kızdırdı

Beyoncé, 2.5 milyar dolar gelir elde edeceği turnesinin Avrupa ayağına geçti. Kıtaya Cardiff'ten ayak basan Beyoncé'ye, çevreciilerden ise tepki var. Adaya 60 kamyon ve 18 otobüsle gelen müzisyene karbon salınımını artırdığı için tepki var. Sanatçı, Cardiff'ten sonra Londra'da da sahne alacak.

Kültür Sanat 20 Mayıs 2023
Bu haber 12 ay önce yayınlandı
Beyoncé, Londra'da üst üste beş gece konser verecek.

Beyoncé, rekor hasılat elde etmesi beklenen turnesinin Avrupa ayağına geçti. Cardiff’teki konserle yaşlı kıtaya ayak basan Beyoncé’ye tepkiler var. 2.5 milyar dolarlık hasılat elde edeceği turnesinde Beyoncé, Cardiff’teki performansının dışında Edinburgh ve Sunderland’e de sahne alacak. Adadaki hayranlarıyla bir araya gelecek olan Beyoncé Londra’da da üst üste beş gün konser verecek. Ancak Beyoncé’nin bu ziyaretinden çevreciler pek hoşnut değil. Bunun nedeniyse Amerikalı yıldızın beraberinde getirdikleri. En son 2016’da adaya gelen Beyoncé, beraberinde 70 tır dolusu ekipman getirmişti. Yarattığı karbon salınımı nedeniyle eleştiriler alan Beyoncé, bu sefer çıtayı daha da yukarıya çıkarmış durumda.

60 kamyonla geldi

Çevrecilerin endişlerini tam anlamıyla haklı çıkaran Beyoncé, adaya 60 kamyon ve 18 otobüsle ayak bastı. Konserlerde kullanılacak ekipmanların yanı sıra kalabalık turne kadrosu nedeniyle adeta bir sefer birliğiyle İngiltere’ye gelen Grammy ödüllü yıldızın ülkelerine gelişi nedeniyle hayranları ise oldukça mutlu. Amerikalı müzisyen Cardiff’te 60 binden fazla müzikseverin karşısına çıkacak. İngiltere’deki konserlerinin ardından Beyoncé, turnesine Amsterdam ile devam edecek. Akıllardaki soruya da cevap verelim. Maalesef Türkiye, turne programında yer alıyor.

Yok artık Beyoncé! Turneden 2.5 milyar dolar kazanacakYok artık Beyoncé! Turneden 2.5 milyar dolar kazanacak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.