Bir hışımla geldi geçti: Henry Cavill Antalya’ya veda etti

Henry Cavill'in başrolünde yer aldığı Guy Ritchie'nin yeni filmi 'The Ministry of Ungentlemanly Warfare'in Antalya çekimleri sona erdi. Çekimlerin ardından Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Antalya'ya veda eden Cavill, Guy Ritchie ve çekim ekibine övgüler düzdü.

Kültür Sanat 28 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Henry Cavill ve Guy Ritchie'den filmin setinden biri kare.

Guy Ritchie’nin ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ filminin Antalya’daki çekimleri tamamlandı. Filmde başrolde yer alan Henry Cavill, sona eren çekimlerin ardından Antalya’ya bir veda mesajı yayınladı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla filmin Antalya çekimlerinin bittiğini duyuran Cavill ”İşte bitti! Ungentlemanly Warfare’deki günlerim sona erdi. Bu üzücü bir gün” notunu paylaştı. Çekim ekibine övgüler yağdıran Cavill, filmin yönetmeni Guy Ritchie’yi de bir lider olarak tanımlayıp onore etti.

2. Dünya Savaşı’nın en sert günlerinde İngiltere Başbakanı Winston Churchill ve James Bond serisinin yaratıcısı Ian Fleming’in Nazilerle mücadele için kurduğu casusluk örgütünü konu edinen filmin başrolünde Henry Cavill’in yanı sıra Henry Golding ve Meksikalı ünlü müzisyen ve oyuncu Eiza Gonzalez de yer alıyor.

2. Dünya Savaşı sırasında Alman mevzilerine gizlice sızmayı amaçlayan bir casusu canlandıran Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı film çok satan bir kitap uyarlaması. Son dönemin popüler yazarlarından biri olan Damien Lewis’in aynı adlı romanından uyarlanan filmin 2024’te izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Daha önce de yolları kesişmişti 

‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ filminde başrolde yer alan Henry Cavill, Guy Ritchie ile daha önce de birlikte çalışmıştı. Cavill, İtalya’da çekilen ve devamı filmi Türkiye’de olması beklenen ‘U.N.C.L.E’ filminde rol almıştı. Henry Cavill, yakın tarihte Netflix yapımı ‘The Witcher’ dizisinin üçüncü sezonuyla izleyici karşısında olacak.

Alec Baldwin’e yönelik suçlamalar düşürüldü: Çekimler kaldığı yerden devam ediyor

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.