Başka bir evrende en güzel haliyle Henry Cavill, James Bond olabilirdi

James Bond filminin yönetmeni Martin Campbell, Daniel Craig olmasaydı seçmelere katılan Henry Cavill'in mükemmel bir Bond olacağını açıkladı. Seçmelere katıldığında 22 yaşında olan Cavill, bir sonraki olabilir mi dersiniz? Maalesef hayır, zira 40 yaşındaki oyuncu bu kez de rol için yaşlı bulunacak.

Kültür Sanat 27 Haziran 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
Cavill, ilk kez Bond seçmelerine girdiğinde 22 yaşındaydı.

Başka bir evrende en güzel haliyle James Bond olarak Henry Cavill’i izleyebilirdik. Hayır, bu bir temenni ya da gerçekleşmeyecek bir hayal değil. James Bond filminin yönetmeni Martin Campbell, Express UK ile yaptığı  bir röportajda, 2006’daki serinin yeni filmlerinde rolü Daniel Craig almasaydı Henry Cavill’in James Bond olabileceğini açıkladı.

Seçmelerde muhteşemdi

Craig’in Bond filmine katkıları ve başarılı performansı beğenilmişti. Öyle ki serinin ilk filminden bu yana sonraki dört Bond filminde de rolü kimselere kaptırmadı. Son olarak 2021’de vizyona giren son Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok/No Time to Die’ da 007 rolüyle izleyicilerin karşısındaydı. Yönetmen Campbell ise verdiği röportajda deneme çekimlerine katılan Cavill’i övgülerle andı. Oyunculuğunun muazzam olduğunu söyledi:

“Daniel olmasaydı Henry mükemmel bir Bond olurdu. Müthiş görünüyordu, fiziği harikaydı… çok yakışıklı, yüzünün çok keskin hatları vardı. Sadece o zamanlar biraz genç görünüyordu.”

Bu kadar muhteşemse neden rolü kapamadı diye düşünebilirsiniz, yönetmen bu soruya da cevap verdi. Tüm ekibin bir araya geldiğini ve oybirliği sağlanan adayın seçildiğini söyleyen Campbell, o dönem Cavill’in rol için çok geç olduğunu dile getirdi. Cavill seçmelere girdiğinde 20’li yaşlarının başındaydı, rolü 38 yaşındaki Craig kapmıştı.

Doğru adam, yanlış zaman

Peki, yeni dönem Bond filmlerinde Cavill’in bir şansı olabilir mi? Yeni Bond kim olacak tartışmaları devam ederken 40 yaşındaki Cavill tekrar değerlendirilebilir mi? Üzgünüz ama çok zor görünüyor. Belki de doğru adam, yanlış zaman diyebiliriz. Zira yönetmen bu soruya da yanıt verdi, “Henry 40 yaşında, yani üçüncüyü bitirdiğinde 50 yaşına gelecek ve ondan sonrası Bond başına iki, üç yıl” diye ekledi. Yani Cavill bu kez de rol için yaşlı olacağı için Bond rolünü muhtemelen alamayacak…

Fragmanlı Vizyon Raporu: Flash artık kurtarıcıFragmanlı Vizyon Raporu: Flash artık kurtarıcı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.