Lea Seydoux’dan Bond itirafı: Hikayenin sızmamasına şaşırdım

Lea Seydoux, James Bond'un sırrını taşımanın üzerinde baskı yarattığını itiraf etti. Fransız oyuncu, pandemi nedeniyle gösterimi ertelenen 'Ölmek için Zaman Yok' filminin senaryonun sızmamasından ötürü da şaşkınlık duyduğunu belirtti. Seydoux, şöhretin yaşantısını değiştirmediğini de söyledi.

Kültür Sanat 15 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Lea Seydoux, Bond serisinin iki filminde de rol alan ender isimlerden.

Son Bond kızı Lea Seydoux’dan James Bond itirafı geldi. Fransız oyuncu pandemi nedeniyle gösterimi ertelenen ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ filminin senaryosunu uzun bir süre sızmamış olmasından ötürü şaşkın. ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ adlı en yeni James Bond filminin seyiriciyle buluşması koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre gerçekleşememişti. Filmin oyuncu kadrosunda yer alan Lea Seydoux, bu süre zarfında senaryoyu gizli tutma konusunda büyük baskı yaşadığını itiraf etti.

Lea Seydoux, Bond yüzünden stresli zamanlar yaşamış

Radio Times’ın sorularını yanıtlayan Fransız oyuncu, hikâyenin sızması durumunda ekipten herkesin çok zor durumda kalacağını bu yüzden de çok dikkatli davrandıklarını sözlerine ekledi. 2021 yapımı 25. James Bond filmi ‘Ölmek İçin Zaman Yok’ oyuncu kadrosuyla dikkat çekmişti. Bu en yeni Bond filminde, elbette Daniel Craig’in yanı sıra Rami Malek, Ana de Armas, Naomi Harris ve Lea Seydoux da yer alıyordu. Daniel Craig’in rol aldığı son James Bond yapımı olan ‘Ölmek İçin Zaman Yok’un gösterimi pandemi nedeniyle üç kez ertelenmişti.

37 yaşındaki Fransız oyuncu Lea Seydoux, Abdellatif Kechiche filmi ‘Mavi En Sıcak Renktir’ ile büyük bir çıkış yakalamış aynı zamanda da James Bond serisinin iki yapımında yer almıştı. James Bond serisinde Ajan 007’ye babalık duygusunu tattıran ilk isim olan Seydoux, son yıllarda ‘Skyfall’ın ardından en sevilen Bond yapımının bir parçası olmaktan da son derece mutlu. Eleştirmenlerden de övgü alan filmin oyuncusu Lea Seydoux, içinde bulunduğu şöhretin kendisini ve yaşantısını değiştirmediğini vurguladı. Paris’te günlük kıyafetiyle çok da makyaj yapmadan sokaklarda yürüdüğünü belirten Lea Seydoux, şehrin metrosunu da sıklıkla kullandığını belirtti.

İstanbul'dan Ludovico Einaudi geçtiİstanbul’dan Ludovico Einaudi geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.