Hayaller genç James Bond, gerçekler o öldü!

'Watchmen’, ‘Man of Steel’ ve ‘Justice League’ gibi süper kahraman yapımların yönetmeni Zack Snyder kurgusal dünyalardan sıkılmış. Yönetmenin kalbinde yatan başka bir aslan var: 20'li yaşlardaki bir James Bond filmi yönetmek.

Kültür Sanat 1 Ocak 2024
Bu haber 5 ay önce yayınlandı

James Bond süper kahramanlardan bile daha heyecan verici bir karakter olabilir. Biz değil, Snyderverse olarak da anılan DC Genişletilmiş Evreni’nin yaratıcısı ve yönetmeni Zack Snyder böyle düşünüyor. Üstelik izleyicilerin de çizgi roman filmlerinden ve fazlasıyla karmaşık, birbirine bağlı evrenlerden bıkmış olduğuna inanıyor. Aynı fikirde olduğunu söyleyen yönetmenin kalbinde yatan başka bir aslan var: James Bond filmleri…

The Atlantic’e konuşan Snyder 20’li yaşlardaki bir James Bond filmi yapmayı hayal ettiğini açıkladı: “20 yaşındaki James Bond’u, onun geldiği mütevazı kökleri görmek harika olurdu. James Bond olmasını sağlayan gençlik travması ne olursa olsun. Orada bir şeyler olmalı.”

Netflix için ‘Army of the Dead’ ve yeni uzay operası serisi ‘Rebel Moon’ gibi projeler üzerine çalışan Snyder daha önce ‘Watchmen’, ‘Man of Steel’, ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ ve ‘Justice League’ gibi yapımları yönetmişti.

James Bond filminden.

Gerçekçi bir hayal değil

Ancak Snyder’in bu hayalinin gerçekleşmesi pek mümkün değil. Zira James Bond yapımcıları karakteri ve filmleri yönetecek isimler konusunda oldukça seçici. Ayrıca Snyder daha genç bir James Bond keşfetmeye hevesli olsa da bu yapımcılarının ilgilendiği bir konu değil. Zaten projenin geleceği de belirsiz. Bir sonraki James Bond filmi için ne oyuncu ne de yönetmen açıklandı. Ancak her zamanki gibi sıradaki Bond’un kim olacağı tartışması devam ediyor.

Başka bir evrende en güzel haliyle Henry Cavill, James Bond olabilirdiBaşka bir evrende en güzel haliyle Henry Cavill, James Bond olabilirdi

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.