BluTV’de yayınlanan Euphoria’nın üçüncü sezonu geliyor

Sydney Sweeney, Zendaya, Hunter Schafer ve Jacob Elordi gibi isimlerin rol aldığı 'Euphoria' dizisinin üçüncü sezonu geliyor. Ödüllü yapım Türkiye'de BluTv'de yayınlanıyor.

Kültür Sanat 15 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Sydney Sweeney 'Euphoria'daki performansıyla dikkat çekmişti.

‘Euphoria’nın bir süredir ertelenen yeni sezonu nihayet geliyor. HBO yapımı dizi geride kalan iki sezonuyla hem ABD’de hem de dünyanın pek çok ülkesinde sadık bir izleyici kitlesi yakalamıştı. Türkiye’de de BluTV’de yayınlanan dizinin çekimleri Ocak 2025’te başlayacak. Konu hakkında açıklama yapan HBO drama dizileri ve filmleri başkanı Francesca Orsi “Ocak ayında Euphoria’nın prodüksiyonuna başlamaya hazır olduğumuz için çok heyecanlıyım” dedi.

Mart 2024’te yapılan bir açıklamayla dizinin çekimlerinin belirsiz bir tarihe ertelendiği duyurulmuştu. İkinci sezonu tam üç yıl önce yayınlanan dizinin bu denli uzun bir aranın ardından izleyiciyle buluşacak olması seyirciler arasında hayalkırıklığı da yaratmış durumda.

Hollywood Grevi çekimleri erteletmişti

Bu gecikmenin birkaç nedeni var. Sam Levinson’ın tüm senaryoyu tek başına yazmak istemesi bu esnada oyuncuların gitgide daha tanınır isimlere dönüşmesi ve başka projelerde de yer alması takvimi uydurma konusunda ertelemelere yol açtı. Bir de Hollywood’da altı ay süren son 60 yılın en büyük grevi nedeniyle yaşanan aksakklığı da nedenler arasına eklemek gerekiyor.

Bugüne kadar 25 farklı dalda Emmy’ye aday olan dizinin yeni sezon kadrosunda Barbie Ferreira yer almayacak. 2023’te henüz 25 yaşındayken hayatını kaybeden Angus Cloud’u da listeden çıkardığımızda ana kadrodan geriye kalan Sydney Sweeney, Zendaya, Jacob Elordi, Hunter Schafer, Storm Reid, Alexa Demie ve Eric Dane üçüncü sezonda izleyicinin karşısına çıkacak.

Yıllar geçtikçe demlenen albüm: Med CezirYıllar geçtikçe demlenen albüm: Med Cezir

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.