Tarkan’ı özleyenlere müjde: Megastar yedi ilde konser verecek!

İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun. Bu yaz Türkiye, Tarkan'a doyacak. Uzun süredir konser vermeyen megastar 1 Ağustos'tan itibaren Fanta Fest kapsamında müzikseverlerle buluşacak. Konserlerin diğer yıldızı Ceza.

Kültür Sanat 2 Mayıs 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Tarkan turneyle dönüyor. Müzikseverlerin uzun süredir konserlerini beklediği megastar Fanta Fest kapsamında Türkiye’nin yedi ilinde sahne alacak. Festival 1 Ağustos’ta başlıyor. İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Gaziantep ve Samsun’da gerçekleşecek konserlerde megastarın yanı sıra Ceza da sahne alacak. Ceza geçen yılki festivalde de Edis ve Güneş ile birlikte Türkiye’nin pek çok ilinde sahne almıştı.

Avrupa’da verdiği birkaç konser ve özel etkinlikleri saymazsak 2019’dan bu yana sahne almayan Tarkan böylece İstanbul dahil pek çok ilde yıllar sonra sahne alacak. 9 Eylül 2022’de İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı kapsamında İzmir’de bir halk konseri veren megastar son yılların en geniş katılımlı etkinliğine de imza atmıştı.

Yeni albümü sonrası Tarkan müzikseverlerle buluşuyor

Geçen ay sosyal medyadan yaptığı paylaşımla merakla beklenen albümünde sona yaklaştığını da müjdeleyen Tarkan albümünü yaz aylarına yetiştireceğini söylemişti. Dolayısıyla Fanta Fest turnesi de bir nevi albüm sonrası megastarın dinleyiciyle ilk buluşması. Turnede megastar artık klasikleşmiş şarkılarının yanı sıra sahne gösterileriyle de müzikseverlerin karşısında olacak.

16 yılda yaklaşık 7 milyon seyirciyle ünlü sanatçıları bir araya getiren Fanta Fest’e bir mobil uygulamayla katılmak mümkün. Daha Daha uygulamasında biriktirilen 2.000 Fanta puanla uygulamadan biletini edinen herkese açık olan Fanta Fest müzik, eğlence ve atıştırmalık dünyasını gençlerle interaktif şekilde buluşturacak. Fanta Fest’in bu seneki biletleri Mobilet uygulamasında da ilerleyen günlerde satışa sunulacak.

Megastardan 1 Mayıs paylaşımı

Şu sıralar yeni albümünün stüdyo kayıtlarıyla meşgul olan Tarkan, 1 Mayıs’ı unutmadı. Megastar “Working Class Hero” yazılı tshirtüyle sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. John Lennon’ın seslendirdiği sonrasında da defalarca cover yapılan şarkının adının yazılı olduğu tshirtle poz veren megastar, paylaşımında “ben de işçi çocuğuyum” yazdı.

Tarkan mesajının devamında şu sözlere yer verdi: “Ha inanmam öyle sınıflara filan bu arada. Hepimiz aynı geminin yolcularıyız, kimse kimseden üstün değildir benim gözümde, kalbimde. 60’lı yılların sonlarında çalışmak için Almanya’ya giden işçi bir ailenin çocuğuyum. Zorlu koşullarda var olmaya çalışan kalabalık bir aile içinde büyüdüm ve küçük yaşlarda öğrendim çok çalışarak, emek vererek daha iyi bir geleceğin mümkün olduğunu. Bugün geldiğim noktaya çok çalışarak geldim. Bu noktaya nerden geldiğimi de hiç bir zaman unutmadım, unutmam. Kendime her zaman sahici oldum bu yüzden. Küçük şeylerden mutlu olmayı hep bildim. Her şeyden önce, iyi insan kalabilmeyi. İçimden geldi, bu duygularımı paylaşmak istedim sizlerle bu özel günde”

David Gilmour yeni albümünün habercisi teklisini yayınladıDavid Gilmour yeni albümünün habercisi teklisini yayınladı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.