Çellonun popstarı Hauser’den Türkiye turnesi

Çellonun yıldız ismi Hauser, yoğun ilgi gören İstanbul ve Antalya biletlerinin ardından turnesine İzmir konserini de ekledi. Hırvat müzisyen 14, 15 ve 17 Ağustos'ta Türkiye'de konserler verecek.

Kültür Sanat 7 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

2Cellos ile dünya çapında tanınan Hauser, bir yıllık bir aranın ardından yeniden Türkiye’de. Üstelik bu kez sadece İstanbul’la sınırlı kalmayacak bir turneyle. 14 Ağustos’taki İstanbul UNIQ Hall ve 15 Ağustos’taki İzmir Arena konser biletlerinin gördüğü yoğun ilgi sonrası Hırvat müzisyen turnesine bir performans daha ekledi. 38 yaşındaki müzisyen 17 Ağustos’ta Antalya’daki Aspendos antik tiyatrosunda sahne alacak. Konserlerin biletleri satışta.

Çaykovski’den Lady Gaga’ya

Çaykovski’den Lady Gaga veya Şostakoviç’ten Shakira kadar geniş bir repertuarla beslenen Hırvat müzisyen, son yılların en popüler enstrumentalistlerinden biri olmayı başarmış durumda. Spotify ve YouTube gibi platformlarda da geniş bir dinleyici kitlesine sahip müzisyenin dünyada en çok dinlenildiği yer arasında İstanbul da var.

19 Nisan’da 18 şarkıdan oluşan ‘Classics 2’ adlı albümünü dinleyiciyle buluşturan Hauser, dünya çapında bir milyar dinlenme ve dört milyar video görüntülemesini aşmayı başarmış durumda.

Nino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtıNino Varon: Caz festivali Türkiye şartlarında cesaret isteyen bir başlangıçtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.