Cem Karaca beyazperdede göründü

Daha çekilmeden dava konusu olan Cem Karaca'nın hayatını anlatan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filminden ilk görüntü paylaşıldı. İsmail Hacıoğlu'nun usta müzisyeni canlandırdığı film 26 Ocak 2024'te vizyona girecek.

Kültür Sanat 26 Aralık 2023
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Cem Karaca’nın hayatını anlatan ve daha çekimlerine başlamadan itirazlara sonra da davalara konu olan ‘Cem Karaca’nın Gözyaşları’ filminin ilk teaser’ı yayınlandı. Böylece Cem Karaca beyazperdede yıllar sonra göründü.

Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık’ın senaryosunu yazdığı, Yüksel Aksu’nun yönettiği filmde Cem Karaca’yı İsmail Hacıoğlu oynuyor. Cem Karaca’nın annesi tiyatro sanatçısı Toto Karaca’yı Yasemin Yalçın, babası Mehmet Karaca’yı ise Fikret Kuşkan canlandırıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Buçe Buse Kahraman, Melisa Aslı Pamuk ve Erkan Can da yer alıyor. Film 26 Ocak 2024’te vizyona girecek.

Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca ile son eşi İlkim Karaca arasındaki husumet daha çekimler başlamadan yeniden ortaya çıkmıştı. Filmin danışmanı Emrah Karaca olunca İlkim Karaca kendisinden izin alınmadığı için mahkemeye başvurmuş, çekimlerin durdurulmasını talep etmişti. Ama mahkeme talebi reddetmişti.

Arif Erkin, mütevazılığın son kalesi!Arif Erkin, mütevazılığın son kalesi!

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.