Christina Aguilera ilk kez Türkiye’ye geliyor

Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konseri için Antalya'ya geliyor. Grammy ödüllü yıldız 8 Ağustos'ta Antalya'da konser verecek. Amerikalı yıldız, Türkiye'deki bu ilk performansında en sevilen şarkılarını seslendirneye hazırlanıyor.

Kültür Sanat 6 Temmuz 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Christina Aguilera, Türkiye'deki ilk konserini Antalya'da verecek.

Christina Aguilera, Antalya’ya geliyor. Yedi kez Grammy kazanan ödüllü müzisyen Türkiye’deki ilk konserini Antalya’da verecek. 8 Ağustos’ta Regnum Carya’da müzikseverlerle buluşacak olan 42 yaşındaki sanatçı, konserde en sevilen şarkılarını seslendirecek. Müzisyen, 2 bin 500 kişi kapasiteli Pearl Event Area’da sahne alacak. Regnum Live in Concert kapsamında daha önce Jennifer Lopez, Dua Lipa, Tom Jones, Rita Ora, Jason Derulo, James Arthur ve Anne Marie de Antalya’da sahne almıştı.

Christina Aguilera Antalya’da konser verecek

Christina Aguilera, Antalya’da vereceği konserde kariyerinin en özel şarkılarını seslendirmeye hazırlanıyor. Pop, gospel, caz ve R&B gibi farklı türlerde şarkılar seslendiren ve dört oktavlık ses rengiyle hayranlık uyandıran Amerikalı müzisyen, bir dönem yaptıklarıyla da magazin dünyasının en çok konuştuğu isimlerden biriydi.

42 yaşındaki Grammy ödüllü yıldız Christina Aguilera, 1993 yılından bu yana müzik dünyasının içinde. New York doğumlu yıldız isim ilk albümünü 1999 yılında yayınlamıştı. Kendi adını taşıyan albümüyle Grammy kazanan müzisyen 17 milyonluk satış rakamına da ulaşmıştı. 2002 yılında yayınlanan ‘Stripped’ albümüyle kariyerinde büyük bir sıçrama yapan sanatçı, bilindik tarzına blues ve rock türlerini de ekledi.

‘Dirrty’ albümüyle büyük başarı yakalayan ünlü isim, dünya genelinde pek çok ülkenin müzik listelerinde uzun süre bir numaraya demir atmıştı. Yakaladığı başarı sonrası 2010 yılında Hollywood Şöhretler Bulvarı’na da adını yazdıran yıldız müzisyen, bir neslin ilhamı olmayı da başardı. Bugüne kadar dokuz stüdyo albümü kaydeden Amerikalı müzisyen son olarak geçen yıl ‘Aguilera’ adını taşıyan çalışmasını dinleyicilerle buluşturmuştu.

Sosyal medyanın viral şarkısı Makeba'nın hüzünlü hikâyesiSosyal medyanın viral şarkısı Makeba’nın hüzünlü hikâyesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.