Demans hastası Bruce Willis’in eşi iyi değil

Oyuncu Bruce Willis 2022'de demans hastalığı nedeniyle kariyerini noktalamıştı. Ailesiyle vakit geçiren Willis'in bakımını eşi Emma Heming üstleniyor. Sosyal medyayı aktif kullan Heming, çok yorgun: "İyi değilim ama elimden gelenin en iyisini yapmalıyım."

Kültür Sanat 17 Ağustos 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
İkili 2009 yılında evlenen ikilinin, Mabel ve Evelyn adında iki kızları var.

‘Zor Ölüm’, ‘Ucuz Roman’,’Ölümsüz’, ‘Altıncı His’ ve ’12 Maymun’ gibi filmlerin yıldızı Bruce Willis, Mart 2022’de sağlık sorunları nedeniyle kariyerini noktaladığını duyurmuştu. Willis’in ailesi Instagram hesaplarından yaptığı açıklamayla oyuncunun demans hastası olduğunu açıklamış, bu sürecin kendileri için zorlayıcı olduklarını açıklamıştı.

Willis hastalığı ortaya çıkınca eşi Emma Heming Willis, oyuncunun bakımını üstlendi. Heming sosyal medyayı aktif kullanıyor, hem Willis’in sağlık durumu hem de demans hastalığına ilişkin paylaşımlar yapıyor. Takipçileriyle deneyimlerini paylaşmanın ve konuşmanın kendisine çok iyi geldiğini sık sık vurguluyor.

‘İyi değilim ama elimden gelenin en iyisini yapmalıyım’

Heming paylaştığı son videoda, bu sürecin akıl sağlığını nasıl etkilediği hakkında konuştu. “Harika bir hayatım varmış gibi göründüğünün farkındayım. Her günümü en iyi şekilde yaşamak için çok çaba harcamak zorundayım” dedi. Daha sonra da bunu kendi, çocukları ve eşi Willis için yaptığını söyledi. Ancak bu süreçte iyi olmadığını da itiraf etti:

“Bunun yanlış anlaşılmasını istemiyorum, sanki ben iyiymişim gibi. Çünkü değilim. Ama kendim ve ailem için elimden gelenin en iyisini yapmalıyım. Kendimize iyi bakmadığımız zaman sevdiğimiz hiç kimseye iyi bakamayız. Elimden gelenin en iyisini yapıyorum, her zaman… Gününüzden bir an ayırın ve bir saniyeliğine ara verin ve güzel bir şeyler arayın. Kendimize iyi bakmadığımız zaman, sevdiğimiz ve ilgilenmek istediğimiz insanlara da iyi davranmamış oluruz.”

'Enişte' Robbie Williams, konser için kız evine geldi! Kulise badem sütü istedi‘Enişte’ Robbie Williams, konser için kız evine geldi! Kulise badem sütü istedi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.