Disney kararın eşiğinde: Karayip Korsanları’na tamam mı devam mı?

Disney, yeniden Johnny Depp ile çalışmak için kapıyı açık bıraktı. Depp özdeleştiği, Disney yapımı 'Karayip Korsanları'na dönebilir. Konuya dair ilk açıklama bir röportaj veren Disney yetkilisinden geldi. Prodüksiyon sorumlusu Bailey "heyecan verici bir hikâye"den bahsetti.

Kültür Sanat 8 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Johnny Depp, Jack Sparrow karakteriyle 'Karayip Korsanları' serisinde başrolü üstlenmişti.

Disney, gişe rekortmeni ‘Karayip Korsanları’ için açık kapı bıraktı. Son olarak ‘Jeanne du Barry’ ile 76. Cannes Film Festivali’nin açılışını gerçekleştiren Johnny Depp’in özdeşleştiği yapıma da geri dönme ihtimali belirdi. Eski eşi Amber Heard ile olaylı ayrılık süreci sonrası bir süre inzivaya çekilen Johnny Depp, Cannes’da festivalin açılışını yapan filmiyle dikkat çeken bir geri dönüşe imza atmıştı. Şimdi ufukta daha büyük bir proje için kapı aralanmış durumda.

Disney, kapıyı açık bıraktı

Disney, Johnny Depp, ile beş ‘Karayip Korsanları’ filminde çalışmıştı. 2003 yılında ‘Karayip Korsanları: Siyah İncinin Laneti’ ile başlayan seri gişede büyük başarı yakalayınca devam filmleri de peşi sıra gelmişti. 2006’da ‘Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı’, 2007’de ‘Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu’, 2011’de ‘Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde’ ve son olarak da 2017’de ‘Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı’ filmlerine imza atan Disney, Amber Heard’e şiddet uyguladığı gerekçesiyle Johnny Depp ile olan sözleşmesini sonlandırmıştı.

Disney yetkilisi: Heyecan verici bir hikâyemiz var

Tüm dünyanın yakından takip ettiği davanın Johnny Depp’in lehine sonuçlanmasının ardından Disney’in ünlü isme ulaştığı ve ‘Karayip Korsanları’nın devam filmi için harekete geçildiği iddia edilmişti. Bunun üzerine Depp’in avukatı konu hakkında açıklama yapıp iddia için “uydurma” demişti.

Avukatın açıklamasından aylar sonra Disney Stüdyoları’nın prodüksiyon sorumlusu Sean Bailey, verdiği röportajda Karayip Korsanları’nın devam filmi hakkında gelen soruyu yanıtlarken Jack Sparrow için açık kapı bıraktı. Disney yetkilisi Bailey, ‘Karayip Korsanları’ serisinin devamı için “Daha önce gelen filmleri onurlandıran ama aynı zamanda söyleyecek yeni bir şeyimiz olmalı. Heyecan verici bir hikayemiz olduğunu düşünüyoruz” dedi. Halihazırda stüdyonun yeni bir ‘Karayip Korsanları’ filmi için hazırlık içerisinde olduğu biliniyor. Sean Bailey’in açıklaması seriye Depp’in dahil olabileceğine yönelik ihtimalleri yükseltti. 2022’nin sonlarında serinin yapımcısı “Depp’i yeniden aramızda görmekten memunun olurum” diyerek ‘Karayip Korsanları’ tutkunlarında heyecan yaratmıştı.

Johnny Depp’ten kızına destek geldi

Johnny Depp’in Jack Sparrow rolüne geri dönüp dönmeyeceğini zaman gösterecek. Ünlü yıldız, kendisinin yolundan giden kızı Lily Rose Depp’in yeni dizisi hakkında yorumda bulundu. Türkiye’de Blu TV’de yayınlanan HBO dizisi ‘The Idol’da başrol oynayan Lily Rose Depp, ilk bölümdeki iddialı sahnelerle dikkat çekmişti. Sevişme sahneleriyle gündem yaratan 24 yaşındaki Lily Rose Depp için babası Johnny Depp, kızıyla gurur duyduğunu açıkladı.

Johnny Depp müzisyen kimliğiyle İstanbul’a geliyor

Cannes’da yakaladığı çıkış ve Jack Sparrow rolüne geri dönme ihtimalinin yanı sıra Johnny Depp, müzisyen kimliğiyle de iyi bir tempo yakalamış durumda. Rock müziğinin efsaneleri Alice Cooper, Joe Perri ve Tommy Henriksen ile kurdukları Hollywood Vampires grubuyla turneye çıkan Johhny Depp geçen hafta ayak bileğini sakatlamıştı. Turnedeki üç konserini iptal eden grup, Depp’in iyileşmesiyle birlikte 10 Haziran akşamı İstanbul Life Parkt’ta konser verecek.

BluTV'de ilk bölümü yayınlanan 'The Idol', şimdiden TT olduBluTV’de ilk bölümü yayınlanan ‘The Idol’, şimdiden TT oldu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.