Drew Barrymore: Annemin ölmesini istedim

Drew Barrymore'dan geçmişine dair çarpıcı açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu, verdiği röportajda çalkantılı çocukluk yılları hakkında konuştu. Annesinin ölmül olmasını dilediğini belirten Barrymore, Steven Spielberg'ü ise hayatındaki tek ebeveyn figürü olarak gördüğünü söyledi.

Kültür Sanat 8 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Drew Barrymore, son yıllarda Instagram paylaşımlarıyla da büyük ilgi görüyor.

Drew Barrymore’dan geçmişine dair çarpıcı açıklamalar geldi. Ünlü oyuncu, New York Magazine’e verdiği röportajda oldukça çalkantılı geçen çocukluk yılları hakkında itiraflarda bulundu. Steven Spielberg’ün sinema tarihinin klasikleri arasına giren başyapıtı ‘E.T’ ile oyunculuğa adım Hollywood yıldızı Drew Barrymore’ın çalkantılı hayatı uzun süre basının da gündeminde yer almıştı. Henüz yedi yaşındayken 1982 yapımı ‘E.T’ filminde rol alan Drew Barrymore, kısa sürede büyük bir şöhret elde etmişti.

Drew Barrymore’dan anne itirafı

Drew Barrymore, New York Magazine’e verdiği röportajda annesi hakkında “onun ölmüş olmasını dilerdim” dedi. 48 yaşındaki Barrymore, geçmişte annesi Jaid’in kendisini sömürdüğü, onu Hollywood’daki olaylı partilere ve gece kulüplerine götürdüğünü söyledi. O yaşta bir çocuğun bulunmaması gereken ortamlara girdiğini hatırlatan Barrymore bu nedenle annesine öfke duyduğunu söyledi.

Barrymore: İlk içkimi 9 yaşımdayken içtim

Drew Barrymore, çarpıcı itiraflarda bulunduğu röportajda henüz 9 yaşındayken içki içmeye başladığını söyledi. 12 yaşındayken uyarıcı maddeler kullanmaya başladığını da sözlerine ekleyen Barrymore dikkat çeken açıklamalarına devam etti. ‘Charlie’nin Melekleri’ filminin yıldızı, geçmişte ebeveyni olmayan arkadaşlarını kıskandığını da belirtti. Barrymore o dönemki duygularını şu sözlerle ifade etti: “hepsinin annesi öldü ama benimkisi hayatta”

1982 yapımı ‘E.T.’ filmiyle henüz 7 yaşındayken büyük bir şöhret elde eden Barrymore, yönetmen Steven Spielberg’e karşı duyduğu derin sevgiyi hatırlattı. Steven Spielberg ile olan bağının kendisini uzun süre ayakta tuttuğunu ve hayata bağladığını açıklayan yıldız oyuncu, “Spielberg hayatımdaki tek ebeveyn figürüydü. Onun babam olmasını dilerdim” dedi. Annesiyle yaşadığı tüm çalkantılı ilişkisine rağmen onu hâlâ önemsediğini vurgulayan Barrymore, henüz 13 yaşındayken psikiyatr kliniğne yatırılmasını da asla unutamadığını itiraf etti. 18 ay boyunca klinikte kaldıktan sonra buradan ayrılan Barrymore, ailesini terk etmişti.

Amerikan Film Enstitüsü seçti: En ilham verici 10 filmAmerikan Film Enstitüsü seçti: En ilham verici 10 film

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.