Dua Lipa ekmeğini dondurmadan kazanacak

Time dergisi tarafından Yılın Kişisi seçilen Dua Lipa, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Kosovalı müzisyen ticarette şansını dondurma sektöründe deneyecek.

Kültür Sanat 29 Ağustos 2024
Bu haber 3 hafta önce yayınlandı

Dua Lipa güncel müziğin en büyük yıldızlarından. Mayıs ayında yayınladığı üçüncü stüdyo albümü ‘Radical Optimism’ ile büyük beğeni toplayan müzisyen konserleri, reklam çekimleri ve tanıtım programları derken bir uğraşıya daha el atmaya hazırlanıyor. Kosova kökenli Londra doğumlu müzisyen dondurma sektörüne girecek. The Guardian’a röportaj veren müzisyen gelecek planlarından bahsederken bu ticari atılımından da söz etti.

Dua Lipa külahta dondurma satacak

Grammy ödüllü müzisyen kısa bir süre önce dondurulmuş tatlı çeşitlerini pazarlamak üzere adını bir marka olarak korumak için lisans başvurusunda bulundu ve şimdi hükümetin Fikri Mülkiyet Ofisi’nden onay bekliyor. Dua’nın başvurusu milkshake ve yoğurtların yanı sıra sütsüz dondurma, külah dondurma, sütlü dondurma, dondurmalı tatlı, dondurmalı pasta ve dondurmalı içecek satışını kapsıyor.

Öte yandan Dua Lipa 2024’ün en unutulmaz performanslarından biri olarak kayda geçen Glastonbury’deki konserinden kısa süre sonra duyurduğu ilk gösterisinin biletlerinin beş dakika içinde tükenmesinin ardından “inanılmaz talep” üzerine ikinci Wembley Stadyumu gösterisi için biletleri satışa sundu. Lipa 20 ve 21 Haziran 2025 tarihlerinde Londra’nın spor ve müzik mabedinde sahne alacak. 29 yaşındaki müzisyen ayrıca bu yılın ilerleyen dönemlerinde Asya’da konserler verecek. Bunun yanı sıra müzisyen ekim ayında da Londra’nın müzik mabedi Royal Albert Hall’da tek gecelik bir gösteri gerçekleştirecek.

Dünya 8 milyar, Oasis dinleyen 6 milyarDünya 8 milyar, Oasis dinleyen 6 milyar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.