Fazıl Say klasikleşen Ayvalık Yaz Etkinlikleri’nde

Ayvalık artık gelenekselleşen konser ve tiyatro performanslarına bu yıl da ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 21 Temmuz'da başlayacak olan etkinlik dizisi 17 Ağustos'a kadar Ayvalık Amfi Tiyatro'da devam edecek.

Kültür Sanat 9 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı

Ayvalık Yaz Etkinlikleri başlıyor. Etkinlik dizisi boyunca konserlerin yanına sahne performansları da sanatseverlerle buluşacak. 21 Temmuz – 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek etkinliklerin açılışı Nevra Serezli’nin ‘Ağaçlar Ayakta Ölür’ isimli oyunuyla gerçekleşecek. Amfi tiyatroda sahnelenecek olan performans, İspanyol yazar ve şair Alejandro Casona’nın dünya klasikleri arasına giren yapıtından bir uyarlama olma özelliği taşıyor.

Zafer Algöz ve Can Yılmaz’ın sosyal medya programlarından sahneye uyarlanan ‘Burada Olan Burada Kalır’ 22 Temmuz Cumartesi akşamı yine Ayvalık Amfi Tiyatro sahnesinde izleyiciyle buluşacak. Hüzünlü ve bir o kadar karanlık şarkıyla Cem Adrian 27 Temmuz Perşembe akşamı aynı sahnede hayranlarıyla buluşacak. Hemen ertesi bu kez Feridun Düzağaç, sevilen şarkılarıyla sahnede olacak.

Karsu, Ayvalık’ta şarkılarını seslendirecek

Ülkemizi sarsan 6 Şubat depremi sonrası başında yer aldığı yardım faaliyetleriyle büyük takdir toplayan Karsu, 2 Ağustos akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da müzikseverlerle buluşacak. Dünyanın dört bir yanından dinleyici kitlesine sahip olan Karsu, bu anlamlı konserde sevilen şarkılarını seslendirecek.

Karsu’dan bir gün sonra bu kez Gökhan Türkmen Ayvalık Amfi Tiyatro’dan sahne alacak. İki yıl önce yayınladığı ‘7’ adlı son albümüyle büyük beğeni toplayan Türkmen, açık hava mekânını dolduran hayranlarıyla buluşacak.

Fazıl Say, Dünya Anne ile Ayvalık’ta

Piyanist Fazıl Say, ülkemizin en özel seslerinden Serenad Bağcan ile ‘Dünya Anne’ isimli projesi ile 17 Ağustos Perşembe akşamı Ayvalık Amfi Tiyatro’da büyük bir konser vermeye hazırlanıyor. Konserde Say’a caz dünyamızın önemli isimlerinden kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ferit Odman eşlik edecek.

Şehirde iki hafta müzik rüzgarı esecek: İstanbul Caz Festivali başlıyorŞehirde iki hafta müzik rüzgarı esecek: İstanbul Caz Festivali başlıyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.