Federer bu yıl Wimbledon’da yok ama Coldplay ile sahnede

Ekselansları Roger Federer, geçen sene emekliye ayrıldığı için Wimbledon tenis turnuvasında yer almayacak ama bu hayranlarını şaşırtmayacağı anlamına gelmiyor. Şampiyon tenisçi Coldplay'in Zürih'teki konserinde sahneye çıkıp şarkı söyledi, herkesi şaşırttı.

Kültür Sanat 4 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Tenis efsanesi Roger Federer, uluslararası maçlara veda etmiş olabilir ama en azından kendini özletmiyor. Fotoğraf: Federer/Instagram

Ekselansları Roger Federer tenis kariyerini noktalamış olabilir ama neyse ki başka bir konuda da yetenekli olduğunu öğrendik. Tenis efsanesi Federer, Zürih’te izlemeye gittiği Coldplay konserinde bir sürpriz yaptı, sahneye çıkıp şarkı söyledi. Solist Chris Martin’in davetiyle sahneye gelen Federer, grubun ünlü şarkılarından ‘Don’t Panic’e eşlik etti.

 

Kariyerine sekizi Wimbledon şampiyonluğu olmak üzere 20 Grand Slam şampiyonluğu sığdıran Federer, geçen Eylül ayında 41 yaşında emeklilik kararı aldığını duyurmuştu. Dünyanın en büyük tenis organizasyonlarından Wimbledon başlamışken Federer’i bu kez yeşil kortlarda göremeyecek hayranlar da bu sürprizle mutlu oldu. Video sosyal medyada birçok kez paylaşıldı, ‘The Goat(tüm zamanların en iyisi) için yeni kariyer hedefi belli oldu” yorumları yapıldı. Federer de bu deneyimi sevmiş olacak ki Instagram hesabından grupla sahnede ve sahne arkasında çekilmiş fotoğrafları sosyal medya hesabından “Bir ömür boyu macera” notuyla paylaştı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.