Geldi bahar ayları gevşer gönül yayları: Dünya magazininden iki taze aşk!

Ünlüler dünyasında aşk haberleri arka arkaya gelmeye başladı. İlki Shakira ile F1 pilotu Lewis Hamilton arasında. İkincisi ise usta oyuncu Bill Murray ile şarkıcı Kelis'in aşkı. ABD basınına göre yakın kaynaklar çiftlerin tatlı bir flört ettiklerini söylüyor.

Kültür Sanat 10 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Futbolcu Gerard Piqué’ ile 11 yıl süren ilişkisi sonrası olaylı bir ayrılık yaşayan şarkıcı Shakira, şimdilerde yeni bir aşka yelken açıyor. Hollywoodlife’ta yer alan habere göre ünlü şarkıcı Formula 1’in şampiyon pilotlarından Lewis Hamilton ile flörtleşiyor.

Shakira ve Lewis’in flört duyumu 10 Mayıs’ta Miami’de denizde bir gün geçirmeleriyle başladı. Daha sonra, 4 Haziran’da ikili, Hamilton’ın eski sevgilisiyle yaşadığı İspanya’da arkadaşlarıyla akşam yemeği yerken görüldü. Hatta Hamilton’ın hayranları bu yemekten bir fotoğraf bile paylaştı. İkiliye yakın kaynaklar bu flörtleşmeyi “eğlenceli ve cilveli” olarak tanımlıyor.

Bill Murray ve Kelis birlikte fotoğraf verebiliyorlar artık.

Bir aşk hikayesi de Bill Murray ile Kelis arasında

Ünlüler dünyasında filizlenen bir başka aşk daha var. Tarafları ise 72 yaşındaki Bill Murray ile 43  yaşındaki şarkıcı Kelis. Çifte yakın kaynaklar US Sun’a ikilinin aynı otelde birlikte görüldüklerini ve ABD’deki ilk görüşmelerinin ardından bir süredir yakınlaştıklarını söyledi. Kaynaklar “Onları bir araya getiren şeyin ne olduğunu bilmiyorum. Ama ikisi de bekar ve oldukça büyük yaş farkına rağmen eğleniyorlar” diyor.

Taylor Swift - Matty Healy aşkı 33 gün sürdüTaylor Swift – Matty Healy aşkı 33 gün sürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.