Genç Sherlock Holmes geliyor: Yönetmen koltuğunda tanıdık isim

Guy Ritchie'nin yeni projesi belli oldu. İngiliz yönetmen daha önce iki ayrı film çektiği Sherlock Holmes için yeniden yönetmen koltuğuna oturuyor. Ancak bu seferki bir dizi projesi. Üstelik konusu da Holmes'un gençliği.

Kültür Sanat 1 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Robert Downey Jr. ve Jude Law, Guy Ritchie'nin yönettiği 'Sherlock Holmes' filmlerinde büyük beğeni toplamıştı.

Guy Ritchie, çok sevdiği Sherlock Holmes’un hikâyesini anlatmaya geri dönüyor. İngiliz yönetmen, yazarArthur Conan Doyle’un yarattığı karakterin bu kez gençliğine odaklanacak. Daha önce başrollerinde Robert Downey Jr ve Jude Law’ın yer aldığı iki Sherlock Holmes filmi çeken yönetmen bu kez hikâyeyisini dizileştiriyor. Andy Lane’in aynı adlı romanlarından uyarlanacak dizide Hero Fiennes Tiffin başrolde.

‘Sherlock Holmes’un dahiye dönüşünü izleyeceğiz’

Arthur Conan Doyle’un ölümsüz karakterinin gençliğine ve yükselişine odaklanan bu yeni hikâyede Guy Ritchie, yönetmenliğin yanı sıra yapımcılığı da üstlenecek. İngiliz yönetmen dizi hakkında yaptığı açıklamada “Bu esrarengiz karakteri açığa çıkarıyoruz. Onu harekete geçiren şeyin ne olduğunu bulacağız ve böylece onun nasıl hepimizin sevdiği bir dahiye dönüştüğünü göreceğiz” dedi.

İngiliz yönetmen Guy Ritchie geçen çekimleri Antalya’da gerçekleşen ve başrolünde Henry Cavill ve Elza Gonzalez’in yer aldığı ‘The Ministry of Ungentlemanly Warfare’ filmini yönetmişti. 55 yaşındaki yönetmen son olarak Netflix’te gösterilen ‘The Gentlemen’ dizisiyle karşımıza çıkmıştı. İngiliz yönetmen 2009 yılında ‘Sherlock Holmes’ ve 2011’de de ‘Sherlock Homes: Gölgeler Oyunu’ filmlerini çekmişti.

Guy Ritchie sunar: Karşınızda The GentlemenGuy Ritchie sunar: Karşınızda The Gentlemen

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.