Gerard Depardieu muhabiri yumrukladı

Hakkındaki cinsel saldırı iddialarıyla gündemde olan Gerard Depardieu 79 yaşında bir foto muhabirini yumrukladı. Roma'da yaşanan olayda İtalyan foto muhabir uğradığı saldırıdan sonra Fransız oyuncudan şikayetçi oldu.

Kültür Sanat 23 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Gerard Depardieu'nün son dönemde adı cinsel saldırı iddialarıyla anılıyordu.

Gerard Depardieu’nün başı bu kez saldırıyla belada. Daha önce cinsel saldırı nedeniyle hakkında dava açılan Fransız oyuncu bu kez de Roma ziyareti sırasında fotoğraflarını çeken muhabiri yumrukladı. İtalyan basınında yer alan haberlere göre 75 yaşındaki oyuncu dün kentin turistik noktalarından Via Veneto Caddesi’nde bir restoranda yemek yerken fotoğraflarını çeken muhabire saldırdı.

Depardieu’den yumruklu saldırı

Gerard Depardieu’nün saldırdığı isim İtalya’nın en tanınan foto muhabirlerinden Rino Barillari. 79 yaşındaki foto muhabirle tartışmaya başlayan Fransız oyuncu bu esnada Barillari’ye üç yumruk attı. Olaydan sonra İtalyan gazetesi Messaggero’ya konuşan foto muhabir Rino Barillari “Yüzüme üç yumruk attı. Başım çok ağrıyor. Malum 15 yaşında değilim Artık  79 yaşındayım. Bugün Roma’da taksicilerin grevi vardı. Onun haberini yapmaya gidiyordum. Via Veneto’da yürürken onu (Gerard Depardieu) güzel bir hanımla görünce fotoğraflarını çektim” dedi.

Gerard Depardieu’nün fotoğrafını çektikten sonra oyuncunun kendisini fark ettiğini söyleyen Rino Barillari sonrasında yaşananları ise şöyle anlattı: “İçeceğinden aldığı buzu yüzüme doğru fırlattı. Bu tip yıldızlar bu tarz şeyler yapar. Fakat bununla yetinmeyip sonrasında yanıma kadar gelerek yüzüme üç yumruk attı. Şimdi hastaneye gidiyorum. Yüzümde kırık olabilir. Bunu polise bildireceğim. Savaşsa savaş” dedi.

Gerard Depardieu bir kere daha cinsel saldırı nedeniyle gözaltındaGerard Depardieu bir kere daha cinsel saldırı nedeniyle gözaltında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.