Gezgin Salon Festivali Parkorman’da müzikseverlerle buluşuyor

+1 Sunar: Gezgin Salon Festivali, müzikseverleri iki gün sürecek bir müzik maratonu için 29 Temmuz Cumartesi ve 30 Temmuz Pazar günleri Parkorman’da. Festival, Satori, L’Imperatrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch, Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, ve Warhaus gibi isimleri ağırlayacak.

Kültür Sanat 15 Temmuz 2023
Bu haber 10 ay önce yayınlandı
L'Imperatrice, Gezgin Salon Festivali'nin yıldızlarından.

Gezgin Salon Festivali için geri sayım devam ediyor. 29-30 Temmuz tarihleri arasında Parkorman’da gerçekleşecek festival yerli sahnenin ünlü isimlerinin yanı sıra yurtdışından da iddialı müzisyenleri ağırlayacak. Geçen yıl haziran ayında yine aynı mekânda gerçekleşen buluşma büyük ilgi toplamıştı. Büyük buluşmanın bu yılki ayağındaki isimlere yakından bakalım.

Gezgin Salon Festivali, +1’in desteğiyle ikinci kez Parkorman’a dönüyor. Farklı müzik türlerinde önde gelen dünyaca ünlü grup ve isimleri dinleyicilerle buluşturan festival, doğayla iç içe bir müzik deneyimi vaat ediyor. Katılımcılar iki gün boyunca alternatif, elektronik ve güncel müziğin sevilen ve heyecanla beklenen isimleriyle eğlenme fırsatı bulacak.

Gezgin Salon Festivali iki güne yayılıyor

Gezgin Salon Festivali’nin ilk gününde Satori, L’Imperatrice, Agar Agar, Sylvie Kreusch ve Emir Taha müzikseverlerle buluşacak. Parkorman’daki buluşmanın ikinci gününde Jon Hopkins, Büyük Ev Ablukada, Warhaus, Still Corners ve Tsar B sahnede olacak.

29 Temmuz Cumartesi, alternatif R&B ve elektronika ile bu toprakların seslerini dünyaya duyuran Emir Taha, bu büyük buluşmanın açılışını yapacak. Emir Taha’dan sonra büyülü sesiyle, Serge Gainsbourg ve Kate Bush gibi dev isimleri hatırlatan Sylvie Kreusch sahnede olacak.Festival izleyicisinin yakından tanıdığı, elektronik popun en sevilen gruplarından Agar Agar +1 Sunar: Gezgin Salon sahnesinin bir sonraki konuğu. Uzun zamandır dört gözle beklenenFransız pop ve alternatif müziğinin önde gelen isimlerinden L’impératrice, geçen yıl ertelenmek zorunda kalan performansları sonrası nihayet Parkorman’da. Festivalin ilk gününün kapanışını, elektronik müziği bir aydınlanma deneyimine dönüştüren Satori yapacak.

Gelelim Gezgin Salon Festivali’nin ikinci gün programına. Sahnenin ilk konuğu elektronik altyapılı dans müzikleriyle festivali ısıtacak Tsar B olacak. Belçikalı müzisyen daha önce de Salon İKSV’de performans sergilemişti. Tsar B’den sonra büyük bir hayran kitlesine ulaşan dream pop grubu Still Corners Parkorman sahnesinde seyirciyle buluşacak. Ünlü pop/rock grubu Balthazar’ın vokali Maarten Devoldere’nin solo projesi Warhaus, romantik ve melankolik ezgilerden oluşan üçüncü albümü ‘Ha Ha Heartbreak’i festivalde seslendirecek.

Gezgin Salon Festivali, yerli sahnenin güçlü isimlerine de ev sahipliği yapacak. Büyük Ev Abluka’da bunlardan biri. Dev birer partiye dönüşen konserlerinde izleyenlerin ayaklarını yerden kesen ekip, festival alanını kendilerine has renklerle doldurmaya hazırlanıyor. Festivalin final performansı, Salon seyircisinin de merakla beklediği Jon Hopkins ile gerçekleşecek.

Festivalde bir Amerikan rüyasıFestivalde bir Amerikan rüyası

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.