Gizem çözüldü: ‘Ateşe Düştüm’ şarkısındaki ses Serenay Sarıkaya’nınmış

Mert Demir'in 'Ateşe Düştüm' şarkısı çok sevildi, çok dinlendi. Üstelik bir de çözülemeyen gizemi vardı. Şarkıdaki vokalin kim olduğu sosyal medyada tartışılırken sesin oyuncu Serenay Sarıkaya'ya ait olduğunu düşünenler vardı. İddialar doğru çıktı.

Kültür Sanat 18 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Fotoğraf: Serenay Sarıkaya /Instagram

Şarkıcı Mert Demir’in ‘Ateşe Düştüm’ şarkısı müzik listelerinin ilk sıralarında yer alıyor, sosyal medya platformlarında videoların arka planında çalıyor, kısaca her yer yerde karşımıza çıkıyor. Şarkı çok sevildi, çok dinlendi üstelik bir de çözülemeyen gizemi vardı.

Daha önce Demir’in konserinde de görüntülenen oyuncu Serenay Sarıkaya’nın şarkıya vokal yaptığı iddiaları yükseldi sosyal medya kullanıcıları arasında. Zira Sarıkaya katıldığı televizyon programlarında, rol aldığı dizilerde zaman zaman şarkı söyledi ve sık sık şarkı söylemeyi ne kadar sevdiğini dile getirdi. Hayranları da bu bilgilerden hareketle vokalin Sarıkaya olduğunu düşünüyordu. Kimileri sesleri ayırt edip sesin kime ait olduğunu tespit etmeye çalıştı, kimileri sesin Sarıkaya’ya ait oldu emindi, kimileri pek de ihtimal vermiyordu.

Nihayet bu gizem çözüldü. Üstelik bizzat Serenay Sarıkaya tarafından. İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından düzenlenen 13. Sosyal Medya Ödülleri’nde ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülüne değer görülen Sarıkaya tören çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Oyuncu  TV100’den Onur Üçkarışoğlu’nun sorusu üzerine ‘Ateşe Düştüm’ şarkısında vokal yaptığını “Şarkıda vokal yapan benim evet” sözleriyle doğruladı.

Şu sıralar Show TV’de yayınlanan ‘Aile’ dizisinde rol alan oyuncu dizinin beş bölüm sonra final yapacağını da açıkladı.

Konser Kurdu yoğun mesaideKonser Kurdu yoğun mesaide

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.