Hande’nin keyfini kaçıran iddia, Serenay’ın ‘kaçış planı’, kadın erkekten büyükse…

Hande Erçel Paris'teki Balmain davetinden mutlu döndü ama hakkındaki bir iddia canını sıkmış olabilir. Bu arada, Serenay Sarıkaya - Mert Demir'in en büyük keyfini biliyor musunuz?

2 Mart 2024
Hande Erçel (solda), Serenay Sarıkaya

Davet dönüşü dedikodusu

Hande Erçel, ‘Paris Moda Haftası’na dünyaca ünlü Fransız markası Balmain tarafından davet edilince epey sükse yaptı. Erçel bu davete 3 sebeple seçildi: Sosyal medyadaki yüksek etkileşimi, 31 milyon 800 bin organik takipçisi ve stil ikonu olması…

Hiçbir ücret almadı. Kendisine özel bir koleksiyon hediye edildi. 24 saatlik geziden gayet keyifli dönmüştü ki, şöyle bir iddia ortaya atıldı. Hakan Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı cemiyetteki yakın dostlarına diyormuş ki, “Hakan’ın özel hayatına elbette karışmıyoruz, ama evlilik kolay değil.”

O geziler sorun mu oldu?

Arzu Sabancı’nın oğulları Hacı, Hakan ve Kerim üzerindeki etkisini biliyoruz. Flört ettikleri dönemde baskı yok. Ama iş, evlenmeye gelince devreye kurallar ve aile kararları da giriyor. Zira ağabey Hacı Sabancı şu anki eşi Nazlı Kayı ile 3 yıllık flörtün ardından nikah masasına oturmuştu.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın mutlu bir ilişkisi var ancak anne Arzu Sabancı’nın oğulları üzerinde etkili olduğu biliniyor

Ancak Arzu Sabancı’nın iddia edilenin aksine Hande Erçel’e karşı önyargısı ya da sıkıntısı yok. Geçen yaz bir düğünde tanıştılar. Birkaç davette de karşılaştılar. Arzu Hanım’ın, Hande Erçel için cemiyetteki dostlarına “Çok zarif bir genç kız” dediği biliniyor. Bu arada gelelim ikinci iddiaya. O da şu; Arzu Sabancı, oğlu Hakan’ın, Hande Erçel’le 1.5 yılda yaptığı ve 12 ülkeyi kapsayan lüks tatillere tepki göstermiş. Arzu Sabancı bu konu için de “Hakan’ın işlerine karışmam, o ne yapacağını bilir” diyormuş. Zaten terslik olsa, o geziler çoktan biterdi! Oysa çift yeni tatil rotası belirliyor.

Aşıklar o gece nasıl kaçtı?

Serenay Sarıkaya, sevgilisi Mert Demir’i üçgün önce Cahide Palazzo’daki sahnesinde izlemeye gitti. Üç aydır aşk yaşayan çiftin yine tek kare fotoğrafı çekilemedi. Neden mi? Çünkü Sarıkaya, kulübün ‘sanatçı kapısı’ olarak bilinen ve otoparka açılan özel kapısından giriş yaptı. Kapıyı, sadece sahneye çıkacak solistler kullanıyor. Sahne arkası ve kulislere açılan bu bölümden direkt oturacağı yere geçti. Masasına yakın bir noktada koruma görevlisi vardı. Gecenin sonunda kapıda bekleyen muhabirleri şaşırtmak için de şoförüne “Sen önden git” diye talimat verdi. Sonra Mert Demir’in kulisine geçti. Birlikte ‘sanatçı kapısından’ çıktılar. Kasım ayından bu yana ‘çekilemiyor’ olmalarının bir sebebi de; Serenay Sarıkaya’nın, Boğaz’daki korunaklı evinde buluşmaları.

Mert Demir

“Neden görüntü vermiyorlar” derseniz… Bunu istemeyen Serenay Sarıkaya. Sevgilisi Mert Demir’e “Biraz birbirimizi tanıyalım, ilişkiye de zaman verelim” demiş. En büyük zevkleri birlikte arabesk şarkılar söylemek olan çiftle ilgili bir şey daha öğrendim. Serenay Sarıkaya, Mert Demir’in imajına ufak tefek dokunuşlar yapmış. Bıyıklarını kestirmiş.

Kadın erkekten büyükse neler olur?

Sosyal medyada şöyle bir araştırma dönüp duruyor: ‘Bir ilişkide kadının yaşı erkekten büyükse, çiftler daha ‘mutlu’, ‘huzurlu’ oluyor. İlişkinin ömrü uzuyor.’ Eskiler buna ‘kadın büyükse, kocası da zengin olur’ derdi. Magazin dünyasındaki duruma bakalım, gerçekten öyle mi?

Seda Sayan (61), Çağlar Ökten (36) 2 yıllık evliler. Bir kez ayrılık dedikodusu çıktı. Gayet mutlular. Çağlar Bey “Yine dünyaya gelsem Seda Hanım’ı seçerim” diyor. Sayan ise aşkını “Her şeyimi kaybetsem bile yanımda kalacak kişinin Çağlar olacağına eminim” şeklinde açıklıyor.

Bilge Öztürk (46), Daren Gerede (24) Aşkları ilk ortaya çıktığında yapılan yorumlar şöyleydi: “En fazla altı ay veriyoruz”, “Bu yazı görmezler”… Aradan üç yıl geçti. Öztürk “Evlenmeyi düşünmüyoruz. Çok da mutluyuz. Biz yaş farkını konuşmazken, neden herkes bizimle meşgul?” diyor.

Hande Ataizi (51), Dinç Aydoğdu (30) Altı yıldır birlikteler. Evlenmek gibi bir niyetleri yok. Hiç ayrılık dedikodusu çıkmayan nadir çiftler arasındalar. Ataizi aradaki 21 yıllık yaş farkını önce sorun etmişti. Şimdi ti’ye alıyor.

Sibel Can (53), Emir Sarıgül (43) İlişkileri bir dargın bir barışık devam ediyor. Son sekiz yılda defalarca ayrılmalarına rağmen birbirlerinden vazgeçmiyorlar. Affeden taraf da hep Sibel Can oluyor.

Başak Dizer (46), Kıvanç Tatlıtuğ (40) Sekiz yıl önce evlendiler. Tek handikapları Tatlıtuğ’un rol arkadaşları ile yakınlaşma sahneleri. Kıskançlık olmuyormuş, ancak sosyal medya yorumları ister istemez canlarını sıkıyor.

Ebru Gündeş (49), Murat Özdemir (37) Aralık’ta aşk yaşamaya başlayıp bir hafta önce evlenen çift, henüz ‘cicim günleri’ni yaşıyor. Yani, yaş farkı ileriki zamanlarda sorun olacaksa da şimdilik konuşmak için erken…

Hadise (38), Mert Ayaydın (28) Hadise ilk kez kendisinden küçük bir sevgiliyle birlikte. Aşkları henüz çok yeni. Pop yıldızı “Ben olsam Hadise gibi bir kadınla aşk yaşamayı isterdim” diyecek kadar da iddialı.

Pınar Altuğ (49), Yağmur Atacan (40) Aralarındaki yaş farkı nikah masasına oturdukları 2008’de çok konuşulmuş, tartışılmıştı. Onların yaş farkı, diğerlerinin yanında az bile kaldı. Ayrılık dedikoduları hiç çıkmadı.

Kibariye (63), Ali Küçükbalçık (43) 25 yıllık evlilikleri boyunca Kibariye’nin defalarca aldatıldığı konuşuldu. Kibariye son dedikoduda noktayı koydu: Gözümle görmezsem inanmam. Ali’yi pis dedikodular yüzünden harcamam. Zaten çoğu erkek eşini aldatmıyor mu? Gelip geçici hevesler için yuva yıkılmaz.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.