Magazin dünyasının cevabını aradığı soru: Bir kadınla bir erkek arkadaş olabilir mi?

Serenay Sarıkaya-Mert Demir ve Birce Akalay-İbrahim Çelikkol'un aşk iddiaları konusunda son nokta! Hangi çift gerçekten aşk yaşıyor?

18 Aralık 2023
Mert Demir ve Serenay Sarıkaya'nın yakınlaşması bir şarkıyla oldu

Altı yıllık dedikodudan sonra

Bir kadınla bir erkek sadece arkadaş olabilir mi? İbrahim Çelikkol ‘Kuş Uçuşu’ dizisinin galasında rol arkadaşı Birce Akalay’ın omzundan öptü, elini üzerinden çekemedi, gözünü ondan ayırmadı. Üstelik bunları kameraların önünde yaptı. O da biliyordu ki, 6 yıllık dedikodu bu dokunmatik hareketlerle yeniden hortlayacak.

İbrahim Çelikkol’un hayatında Natali Yarcan var. Birce Akalay ise yalnız. Bu bir şeyi değiştiriyor mu? Kaynayan dedikodu kazanları için ‘Hayır’… Peki işin gerçeği ne, ona bakalım.

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un yolları 2017’deki ‘Siyah Beyaz Aşk’da kesişti. O günlerde Çelikkol, Mihre Mutlu’yla evliydi. Birce Akalay’ın hayatında kimse yoktu. Dizide o kadar yakıştılar ki, dedikodular aldı yürüdü. İbrahim Çelikkol’un 2022’de boşanırken dertleşmek için Birce Akalay’ın evine gitmesi söylentileri daha da artırdı.

Magazinciler “Aşk var mı?” diye sorarken, onlar da magazincilere şunu soruyordu: “Bir kadınla bir erkek dost olamaz mı?” Biz sormaktan, onlar da cevaplamaktan yorulmadı.

Muallakta kalan durumu açıklayalım: Geçen onca zaman içinde hiç sevgili olmamışlar. Aralarında böyle bir yakınlık gerçekleşmemiş. Ama esprisini yapmışlar.

İbrahim Çelikkol’un ‘Kuş Uçuşu’ dizisinin galasında Birce Akalay’ı omzundan öpmesi 2017’den bu yana konuşulan aşk iddiasını yeniden alevlendirdi

Arkadaşlık 10 gün önce aşka dönüştü

Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol’un “Bir kadınla bir erkek dost olur” diyor ama başka tarafta dostlukla başlayan bir yakınlık aşka dönüşüyor.

Serenay Sarıkaya 2 ay önce kendisini telefonla arayıp ‘Ateşe Düştüm’ şarkısına vokal yapmasını isteyen Mert Demir’den gelen teklife, şarkıyı da dinledikten sonra “Evet” dedi. Daha önce tanışmıyorlardı. Ama Mert Deniz’in, Serenay Sarıkaya hayranlığını yakın arkadaşları biliyor. Stüdyoya girdiler. Sarıkaya’nın şarkıya vokal yaptığı önce gizlendi. Ancak sosyal medya üç haftada ortaya çıkardı.

Serenay Sarıkaya kısa bir süre önce verdiği röportajda “Yalnızlık o kadar güzel ki” demişti. Mert Demir’in yıllardır Serenay Sarıkaya’ya hayran olduğu da ortaya çıktı

Magazinciler önce Mert Demir’e art arda sorular yöneltti: “Bir yakınlık söz konusu mu?” Demir cevap vermedi, sadece güldü. Bu, magazin dilinde ‘her an her şey olabilir’ anlamına geliyor. Serenay Sarıkaya da aynı soruya net cevap vermedi. Ta ki ‘İstanbul Modern’in galasında kendisine yöneltilen o soruya kadar: “Mert Demir’le aşk iddiasına ne cevap vereceksiniz?” Sarıkaya bunu “Durun bakalım” diye cevapladı.

Gelin, bu konuya da açıklık getirelim. Vokalle başlayan tanışıklık, 2 aydır arkadaşça devam ediyormuş. 10 gün önce aşka dönmüş. Şu an birbirlerine uygunlar mı yoksa değiller mi diye deneme aşamasından geçiyorlar. Mert Demir yıllardır hayran olduğu Serenay Sarıkaya’ya tutkuyla aşıkmış. Bunu yakınları söylüyor. Serenay Sarıkaya temkinli. Henüz birlikte görünmek taraftarı değil.

Ajda 60. yılı neden istemedi, Teoman’ın aldığı gerçek rakam

Ajda Pekkan 60’ncı sanat yılını kutlamak istemiyor. Teoman yılbaşı konser fiyatını esprili bir dille yorumlamıştı. Gerçek ortaya çıktı

Ajda Pekkan, 2024’te 60. sanat yılına girecek. 1964’de başladığı, 3 kuşağa damga vurduğu kariyerini kutlamak adına birçok organizasyon ve marka süperstarın peşinde. Özel bir konser, davet türü teklifler götürüyorlar. Ancak Ajda Pekkan hepsine şimdilik “Hayır” diyor.

Nedeni ise, 60’ncı yılının vurgulanmasıyla yaşının da tartışılıyor hale gelmesini istemiyor. Bu konudaki esprilere, caps’lere ya da eleştirilere konu olmaktan kaçıyor. Bunun enerjisini düşüreceğine inanıyor.

Bir konserden 2.5 milyon lira kazanan yaşsız ikon Ajda Pekkan’dan, Teoman’ın durumuna geçelim. Rock yıldızı “Yılbaşında 2.2 milyon liraya konser vereceğiniz doğru mu?” sorusuna şu cevabı vermişti: “Benim için yazılan rakamı beğendim. Keşke o kadar alabilseydim.” 27 yıldır sahnede olan Teoman’ın aldığı rakamı da açıklayalım: 800 bin lira.

Kızılcık Şerbeti nasıl kazandı, modern yıldızlar niye linç edildi?Kızılcık Şerbeti nasıl kazandı, modern yıldızlar niye linç edildi?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.