Göklerden gelip ödül alan bir Tom Cruise vardır

Tom Cruise, 2023 MTV Ödülleri'nde 'Top Gun: Maverick' filmindeki rolüyle En İyi Performans ödülünü kazandı. Aksiyon filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu ödül konuşması için P-51 Mustang uçağıyla gökyüzüne çıkarak hayranlarına teşekkür etti.

Kültür Sanat 9 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Tom Curise yeni filmi, 'Mission Impossible'yi izlemeleri için de hayranlarına çağrıda bulundu. Fotoğraf:AP

Aksiyon filmlerinin yıldızı Tom Cruise,  2023 MTV Ödülleri konuşmasını kendine yakışır bir yerden yaptı:  uçaktan.

Filmlerde dublör kullanmamasıyla bilinen ve adrenalin tutkusu sayesinde uçak ve helikopter kullanma lisansı da alan 60 yaşındaki aktör, geçen yılın gişe rekortmeni filmi ‘Top Gun: Maverick’teki performansıyla ödül kazandı. Teşekkür konuşması için de özel bir hazırlık yapmıştı. Cruise, ikonik güneş gözlükleriyle bir savaş uçağındaydı. Tıpkı filmlerdeki gibi kulaklığa konuşan oyuncunun hemen yanında aldığı ödül de duruyordu. Cruise, bir P-51 Mustang uçağındaydı.

Oyuncu hayranlarına, “Bu ödül için çok teşekkür ederim. Filmleri sizin için yapıyorum. Sizi seviyorum. Sizi eğlendirmeyi seviyorum. Ne kadar keyif aldığınızı, ne kadar takdir ettiğinizi bilmekten daha iyi bir his yok” diyerek seslendi. Ardından, 12 Temmuz’da sinemalarda gösterime girecek yeni aksiyon filmi Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One’ı övdü ve filmi vahşi bir yolculuk olarak tanımladı.

Oscar'da yeni kurallar herkesi memnun etmedi: Dreyfuss'un midesi bulanıyormuşOscar’da yeni kurallar herkesi memnun etmedi: Dreyfuss’un midesi bulanıyormuş

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.