Grammy ödüllü American Idol şarkıcısı Mandisa 47 yaşında hayatını kaybetti

ABD'li şarkıcı Mandisa Lynn Hundley 47 yaşında hayatını kaybetti. Hundley 2006'da ABD'de bir şarkı yarışmasına katılmış, dokuzuncu olmuştu. Mandisa adıyla tanınan şarkıcı 2014 yılında ise Grammy Ödülü kazanmıştı.

Kültür Sanat 22 Nisan 2024
Mandisa'nın ölüm nedeni henüz bilinmiyor.

ABD’li şarkıcı Mandisa Lynn Hundley 47 yaşında hayatını kaybetti. Hundley 2006’da ABD’de bir şarkı yarışmasına katılmış, dokuzuncu olmuştu. Sanatçının menajeri evinde ölü bulunduğunu açıkladı, ancak ölüm nedenine dair bilgileri olmadığını söyledi. Açıklama Twitter hesabından yayınlandı.

Mandisa adıyla tanınan şarkıcı 2014 yılında ‘Overcomer’ adlı albümüyle en iyi çağdaş Hıristiyan müziği kategorisinde Grammy ödülünü kazandı. Kariyeri boyunca Hıristiyan müziğine odaklanan şarkıcı 2011’de ‘What If We Were Real’, 2009’da ‘Freedom’ ve 2007’de ‘True Beauty’ gibi albümleriyle de Grammy adaylıkları elde etmişti.

Mandisa 2022’de yazdığı anı kitabı ‘Out of the Dark: My Journey Through The Shadows To Find God’s Joy’da yaşadığı depresyonu ve hayatının bilinmeyen yönlerini anlatmıştı.

Katıldığı yarışmanın jüri üyesi Paula Abdul sanatçının ölümünün ardından People’a yaptığı açıklamada onu “gerçek bir ışık kaynağı” olarak andı. Bir başka yarışmacı Danny Gokey ise ölüm haberinin yıkıldığını yazdı.

Sanatını yorganlara işleyen Faith Ringgold 93 yaşında hayatını kaybettiSanatını yorganlara işleyen Faith Ringgold 93 yaşında hayatını kaybetti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler