Ha gayret Tarkan! 14 Haziran’da ‘Kuantum 51’ geliyor

Tarkan'ın merakla beklenen yeni albümünde mutlu son! Bugüne kadar albüme dair ipuçlarıyla dinleyicilerine "Az kaldı sabredin" diyen megastar nihayet tarih verdi. 'Kuantum 51' albümü 14 Haziran'da yayınlanacak.

Kültür Sanat 4 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Tarkan'ın 11. stüdyo albümü 'Kuantum51' 14 Haziran'da yayınlanacak.

Önce kendine has tarzıyla albümün yaz aylarında geleceğini duyurdu, sonra “Bence çok seveceksiniz” dedi.  Sonra Instagram’dan stüdyodaki kayıtlara dair paylaşım yaptı, “Biliyorum ‘artık bitsin bu albüm, çıksın yeni şarkılar’ diyorsunuz. İnanın az kaldı. Azıcık daha sabredin canlarım” dedi. Tarkan merakla beklenen albümünden Hansel ile Gratel masalındaki kırıntılar misali bilgiler paylaşmaya devam ediyor.

Ve adım adım mutlu sona yaklaştık.

Tarkan bu kez albümün adını duyurdu, çıkış tarihini paylaştı. Megastar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla ‘Kuantum51’ isimli albümünün 14 Haziran’da çıkacağını açıkladı. Ayrıca paylaştığı albüm kapağı fotoğrafını sosyal medya hesaplarının profil fotoğrafı olarak değiştirdi.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Tarkan (@tarkan)’in paylaştığı bir gönderi

Albüm demek konser demek!

Tarkan’ın albüm müjdesi yeni şarkılarının yanı sıra konserler de vermeye başlayacağına işaret ediyor. Tam da bu nedenle her zamankinden daha çok merak ediliyor. Son olarak 9 Eylül 2022’de İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında konser veren Tarkan o tarihten bu yana Türkiye’de konser vermedi. Megastar Avrupa ve Kıbrıs’taki konserlerde ve bir de Ülker Arena’da kapalı bir etkinlikte sahne aldı. Müzisyen Cumhuriyet’in 100. yılı şerefine geçen sene ‘Sen Rahat Uyu’ adlı marşını yayınlamıştı.

Tarkan yazı geliyorTarkan yazı geliyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.