Madonna iddialı: Bir kraliçe asla geç kalmaz

Daha önce de konserlerde sahneye geç çıktığı için eleştirilere maruz kalan Madonna bu kez iki hayranının açtığı davayla gündemde. New York'taki konserine iki saat geç çıktığı için dava edilen Madonna'dan açıklama geldi: Bir kraliçe asla geç kalmaz.

Kültür Sanat 26 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Madonna önceki akşam New York'ta konser verdi.

Madonna ‘Celebration’ turnesiyle ABD kentlerinde konserlerine devam ediyor. Konserlerine geç çıktığı eleştirileri alan sanatçıya New York’taki performansı sonrası dava açılmıştı. Geçen ayki konsere iki saat geç çıktığı için mağdur olduklarını belirten iki müziksever sanatçı aleyhine dava açmıştı. Konserin geç başlayıp geç bitmesi nedeniyle toplu taşıma aracı bulmakta zorlandıklarını ve mağdur olduklarını belirten Michael Fellows ve Jonathan Hadden’in açtığı dava geçen hafta gündemde yer bulmuştu.

Eşine pek rastlanmayan bu dava süreci bir yana Madonna ABD kentlerindeki konserlerine devam ediyor. Geçen yaz yaşadığı rahatsızlık nedeniyle turnesini uzun süre ertelemek zorunda kalan müzisyen önceki gece New York’un önemli etkinlik alanı Madison Square Garden’daki konseri sırasında bu davaya gönderme yaptı. Konser esnasında “Bir kraliçe asla geç kalmaz” diyerek suskunluğunu bozdu.

Madonna en son 2012’de İstanbul’daydı

13 Aralık’ta New York’ta gerçekleşen konserin 20.30’da başlayacağı duyurulmuşken Madonna sahneye iki saatlik gecikmeyle 22.30’da çıkmıştı. Konserin geç bitmesi nedeniyle toplu taşıma seçeneklerinin azalması veya tükenmesi etkinliğe gelen binlerce dinleyiciyi zor durumda bırakmıştı. Belli bölgelere ulaşmak için otobüs ve metro kullanan yolcular seferlerin bitmesi nedeniyle yolda kaldı. Sanatçı 2016 yılındaki turnesinde de benzeri eleştirilerle karşı karşıya kalmıştı. Popun kraliçesi hatırlanacağı üzere en son 2012’de İstanbul’da bir konser vermişti.

Berlin'deki Türk mahallesinde bir İngiliz: David BowieBerlin’deki Türk mahallesinde bir İngiliz: David Bowie

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.