Halle Berry, yine yapmak istediğini yaptı

Oyuncu Halle Berry Oscar alıp tarihe geçerken de en kötülere verilen Ahududu Ödülü'nü alırken de hep içinden geldiği gibi davrandı. Geçen cumartesi de çıplak bir fotoğrafını paylaşıp geleneğini bozmadan "Ne yapmak istersem onu yaparım" notunu düştü. Paylaşımı ise yorum yağmuruna tutuldu.

Kültür Sanat 11 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Yıl 2002, Halle Berry, ‘Kesişen Yollar/ Monster’s Ball’ filmiyle En İyi Kadın Oyuncu Oscar’ını kazanıp Oscar ödülü alan ilk siyahi kadın olarak tarihe geçti. Yıl 2005. ‘Kedi Kadın / Catwoman’ filmiyle yılın en kötülerine verilen Altın Ahududu Ödülleri’nde En Kötü Kadın Oyuncu seçildi.

Birçok meslektaşının aksine törene katılarak büyük bir gurur ve esprili bir tavırla ödülü kabul etti. Hatta sahneye Oscar heykeliyle çıkıp, heyecan içinde kendini ve performansını alaya aldığı bir konuşma yaptı. Bu iki olay Halle Berry’nin kişiliğiyle ilgili bir fikir veriyordur herhalde. O içinden geldiği gibi yaşayan biri.

Geçen cumartesi günü 56 yaşındaki oyuncu Instagram’da şarap içerken çıplak fotoğrafını paylaşıp altına “Ne yapmak istersem onu yaparım. Mutlu cumartesiler” notunu düştü. Yani yine içinden geleni yaptı.

Yaklaşık 707 bin beğeni alan bu fotoğraf takdir edersiniz ki yorum yağmuruna tutuldu. Genelde paylaştığı fotoğraflara 500 ila bin arasında yorum yapılan oyuncunun bu paylaşımı 14 bin 500 yorum aldı. Yorumların birçoğu oyuncuyu cesaretinden dolayı kutluyordu.

Angelina Jolie'nin yalnızlığı ABD basınına dert oldu!Angelina Jolie’nin yalnızlığı ABD basınına dert oldu!

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.