Hans Zimmer’den sahnede evlenme teklifi

Oscar ödüllü besteci Hans Zimmer, Londra konserinde O2 Arena'yı dolduran binlerce insanın önünde sevgilisi Dina De Luca'ya evlenme teklifi etti. Alkışlar arasında yapılan bu teklifi De Luca da kabul etti.

Kültür Sanat 18 Haziran 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Avrupa turnesine çıkan Hans Zimmer'in bir sonraki durağı Belçika olacak.

Hans Zimmer, turnesi için Avrupa kentlerini dolaşıyor. Oscar ödüllü besteci, Londra konserinde O2 Arena’yı dolduran binlerce insanın tanıklık ettiği tatlı bir sürprize imza attı. Alman besteci Perşembe gecesi Londra’daki konserinde sevgilisi Dina De Luca’yı sahneye davet etti. Zimmer, meraklı bakışlar arasında sahneye çıkan sevgilisi De Luca’ya binlerce kişinin önünde “Seni neden buraya getirdim? Sana gerçekten önemli bir şey soracaktım. Arka kapıyı kilitledin mi? Süt buzdolabında mı? Dondurucuda şerbet var mı? Ve benimle evlenir misin?” diye sordu.

Hans Zimmer için unutulmaz konser

Hans Zimmer’in evlilik teklifine Dina De Luca başını sallayarak onay verdiği an salonu dolduran binlerce insan bu özel ânı alkışladı. Teklifin ardından Zimmer, yanında oturan nişanlısıyla birlikte daha fazla şarkı çaldı. Kalabalığa “Bir küçük şarkım kaldı” dedi ve Oscar ödüllü gerilim filmi Inception’dan Time’ı seslendirdi.

Londra’nın güneydoğusundaki Greenwich’te bulunan ünlü etkinlik mekânı O2 Arena’da gerçekleştirdiği iki gösteriden sonuncusunda Hans Zimmer, artık her biri klasikleşen bestelerinden oluşan ünlü film müziklerini çaldı. Hans Zimmer bu Perşembe günü Belçika’nın başkenti Brüksel’de konser verdikten sonra Fransa’ya geçecek ve Paris’te üç gün üst üste hayranlarıyla Bercy Arena’da buluşacak.

Daha önce iki kez evlenen Alman besteci kariyeri boyunca 12 dalda Oscar’a aday gösterilmiş, 1995’te ‘Aslan Kral’ ve 2022’de de Frank Herbert’in başyapıtının Denis Villeneuve uyarlaması ‘Dune’ filmleriyle En İyi Film Müziği ödüllerini kazanmıştı. Alman besteci Hans Zimmer, ‘Aslan Kral’ ve ‘Karayip Korsanları’ serisi gibi filmlere yaptığı ödüllü müziklerle tanınıyor.

İstanbul'dan Ludovico Einaudi geçtiİstanbul’dan Ludovico Einaudi geçti

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.