Oscar takvimi belli oldu: Ödüller 10 Mart’ta sahibini bulacak

Oscar takvimi açıklandı. 95. Akademi Ödülleri'nin yankıları devam ederken gelecek yıl gerçekleşecek olan törenin tarihi belli oldu. 96. Akademi Ödülleri töreni Los Angeles'taki ünlü Dolby Theatre'da 10 Mart 2024'te düzenlenecek.

Kültür Sanat 26 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
96. Akademi Ödülleri Töreni Los Angeles'taki Dolby Theatre'da sahiplierni bulacak.

96. Akademi Ödülleri töreni tarihi belli oldu. Oscar heykelcikleri 10 Mart 2024 akşamı sahiplerini bulacak. Gelenekselleştiği üzere törenler Los Angeles’taki Dolby Theatre’da gerçekleşecek. Bu yıl oldukça iddialı yapımların yarışmasının beklendiği Oscarlar için 21 Aralık’ta kısa listeler açıklanacak. 23 Ocak 2024’te heyecanla beklenen tüm adaylıklar ilân edilecek.

Martin Scorsese’nin ‘Killers of the Flower Moon’, Christopher Nolan’ın ‘Oppenheimer’ ve Greta Gerwig’in ‘Barbie’ filmleri şimdiden 2023’ün ödül konuşmalarında yer alması beklenen bazı filmleri arasında sayılmaya başlandı.

‘Her Şey Her Yerde Aynı Anda’nın damga vurduğu 95. Akademi Ödülleri’nde Daniel Kwan ve Daniel Scheinert’ın yönettiği film yedi dalda Oscar kazanmıştı. Geçen ay gerçekleşecek ödül töreni uzun bir aradan sonra izleyici sayısını artırmayı başarması nedeniyle de dikkat çekti.

Oscar’lı Olivia Colman depremzedelere Nazım ile seslendi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.