Harry Styles’ın sapığına ceza: Konserlerine gidemeyecek

Hayranı olduklarını iddia ettikleri kişileri rahatsız edenler için bir emsal karar daha. Harry Styles'a tam 8 bin kartpostal gönderen kişi, mahkeme tarafından suçlu bulundu ve 10 yıl boyunca konserlerine gidememe cezası aldı.

Kültür Sanat 21 Nisan 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Harry Styles bir süredir kendisine büyük hayranlık beslediğini iddia ettiği kişiyle mahkemelikti. 35 yaşındaki Myra Carvalho isimli kadın, bir aydan kısa bir sürede İngiliz müzisyene tam 8 bin kartpostal göndermişti. Şarkıcıyı gittiği her yerde takip de eden bu kişiye yönelik İngiltere’deki mahkeme emsal niteliğinde bir ceza verdi. Carvalho 15 günlük hapis cezasının yanı sıra 10 yıl boyunca müzisyenin herhangi bir konserine gidemem cezasına çarptırıldı.

Myra Carvalho’ya 10 yıl sürecek bir yasaklama emri verilirken Harry Styles’ın sahne aldığı hiçbir etkinliğe katılamayacağı söylendi. Mahkeme daha önce de Brezilya vatandaşı 35 yaşındaki Carvalho’nun şarkıcıya el yazısıyla mektuplar gönderdiğini ve internet üzerinden onun için bir dizi kart sipariş ettiğini ve bunları adresine gönderdiğini tespit etti.

Savcılar, gönderilen 8 bin karttan bazılarının düğün kartı olduğunu ve mektuplardan ikisinin Harry Styles’ın adresine elden teslim edildiğini söyledi.
Mahkeme belgeleri Brezilyalı Myra Carvalho’nun geçen yıl aralık ayında İngiltere’ye geldikten sonra Londra’nın batısında bulunan Earl’s Court’ta bir sırt çantalı pansiyonda kaldığını da ortaya çıkardı.

Dünyanın beklediği an: Taylor Swift'in yeni albümü çıktıDünyanın beklediği an: Taylor Swift’in yeni albümü çıktı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.