Zorlu PSM’de depremzedeler için büyük bir konser var

Türkiye, dayanışma ruhuyla depremin yaralarını sarmaya çalışıyor. Zorlu PSM'de bu akşam düzenlenecek dayanışma konserinin tüm geliri depremzede öğrencilerin eğitimi için kullanılacak.

Kültür Sanat 30 Mart 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Dayanışma Sahnesi, YouTube'dan da canlı olarak yayınlanacak.

DasDas, Zorlu PSM ve İhtiyaç Haritası’nın bir araya gelerek kurdukları ‘Dayanışma Sahnesi’ depremden etkilenen öğrenciler yararına müzisyenleri bir araya getiriyor. Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleşecek konser aynı zamanda YouTube’dan da canlı olarak yayınlanacak. Deprem bölgesindeki 2220 öğrencinin eğitim giderlerini karşılamak amacıyla düzenlenecek konserde Türkiye’nin önde gelen müzisyenleri sahne alacak.

Bu akşam gerçekleşecek konserde Antakya Medeniyetler Korosu’nun yanı sıra Adamlar, Athena, Aylin Aslım, Bedük, BEGE, Büyük Ev Ablukada, Boğaziçi Gençlik Korosu, Can Bonomo, Ceren Gündoğdu, Deniz Tekin, Duman, Ersay Üner, Evdeki Saat, Gazapizm, Gökhan Türkmen, Hayko Cepkin, Kenan Doğulu, Koray Candemir, Korhan Futacı, Mengene, Mert Demir, mor ve ötesi, Nova Norda, Özge Fışkın, Pentagram, Sertab Erener, Şevval Sam ve Zuhal Olcay dayanışma için sahnede olacak.

İnternetten de canlı izlenebilecek

Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde düzenlenecek olan dayanışma konserini YouTube’ın yanı sıra Twitch ve TikTok üzerinden de izlemek mümkün. YouTube üzerinden Dayanışma Sahnesi’ne yapılacak tüm bağışlar Turkish Philantrophy Funds aracılığıyla deprem bölgesindeki öğrencilerin eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Ayrıca, konser kapsamında Robotel Derneği işbirliğiyle depremden bedensel olarak zarar gören en az 100 çocuğa da destek olunacak. Dayanışma Sahnesi’nin son biletlerine passo.com.tr üzerinden ulaşabilirsiniz.

Depremde yedi sanatçısını kaybeden Antakya Medeniyetler Korosu: Bu şehri tekrar ayağa kaldıracağız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.