HBO duyurdu: House of Dragon’un üçüncü sezonu da gelecek

'Game of Thrones' evreninin takipçileri için müjdeli haberler peşpeşe geliyor. 16 Haziran'da ikinci sezonu yayınlanmaya başlayan 'House of Dragon'un yapımcısı HBO üçüncü sezonu da duyurdu.

Kültür Sanat 21 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
House of Dragon, Türkiye'de Blu TV'de yayınlanıyor.

‘House of Dragon’ dizisinin ikinci sezonu 16 Haziran’da yayınlanmaya başlamıştı. Türkiye’de Blu TV platformunda izleyiciyle buluşmaya başlayan dizinin üçüncü sezonunun da onayı geldi. Dizinin yapımcısı HBO ‘Game of Thrones’ evreninin bu hikâyesinin yeni sezonda da devam edeceğini duyurdu.

House of Dragon izlenme rekorları kırıyor

Ryan Condal ve ‘Game of Thrones’ serisinin yazarı George R.R. Martin tarafından yaratılan bu uzantı dizinin ilk sezonu ortalama 29 milyon kişi tarafından seyredildi. Martin’in ‘Fire & Blood’ adlı kitabından uyarlanan ‘House of the Dragon’, Targaryen hanedanını öyküsünü anlatıyor. Dizinin hikâyesi ‘Game of Thrones’ın 200 yıl öncesine, Targaryenlerin Yedi Krallığı birleştirmesinin de 100 yıl sonrasına uzanıyor.

Dizinin ilk sezonunda Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno, Rhys Ifans, Harry Collett, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phia Saban, Jefferson Hall ve Matthew Needham yer almıştı. ‘House of Dragon’un ikinci sezonundaysa  Abubakar Salim, Gayle Rankin, Freddie Fox, Simon Russell Beale, Clinton Liberty, Jamie Kenna, Kieran Bew, Tom Bennett, Tom Taylor ve Vincent Regan da yapımın kadrosuna dahil oldu.

Şampiyonaların vazgeçilmez ritüeli milli marşlarŞampiyonaların vazgeçilmez ritüeli milli marşlar

 

,

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.