Orlando Bloom’dan Peter Jackson’a: ‘Gel’ de geleyim

Yüzük Kardeşliği'nin en cevval üyelerinden Legolas hikâyeye geri mi dönüyor? Andy Sarkis'in yöneteceği yeni 'Yüzüklerin Efendisi' filmi için Orlando Bloom ile görüştüğü ortaya çıktı. İddialara görüşmenin sebebi Legolas rolü.

Kültür Sanat 8 Eylül 2024

‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinin ilk filmindeki Yüzük Kardeşliği yeniden mi kuruluyor? Birkaç gün önce Gandalf rolüyle bildiğimiz Sir Ian McKellen’ın Andy Sarkis’in çekeceği yeni ‘Yüzüklerin Efendisi’ filminde oynama konusunda istekli olduğunu açıklamasının yankıları devam ederken bir haber daha geldi. Bu seferki haberin başrollerinde ise filmin yönetmeni Andy Sarkis nam-ı diğer Gollum ve seride Legolas’ı canlandıran Orlando Bloom var.

Peter Jackson’ın gel demesini bekliyor

Oscar koleksiyoneri ‘Yüzüklerin Efendisi’ serisinde birlikte rol alan Andy Sarkis ve Orlando Bloom’un önceki gün bir araya geldiği öğrendildi. Bunun üzerine Variety oyuncuya ulaştı ve o merakla beklenen soruyu sordu. Bloom’un cevabıysa şöyle oldu: “Variety’nin Tolkien serisine geri dönmekle ilgilenip ilgilenmediği sorusuna Legolas rolündeki oyuncu, “ Evet. Nasıl yapacaklarını bilmiyorum. Sanırım bugünlerde yapay zeka ile her şeyi yapabiliyorsunuz. Ama Pete [Peter Jackson] atla derse, ben de ‘ne kadar yükseğe’ derim.” Yani tüm kariyerimi o başlattı”

Yeni ‘Yüzüklerin Efendisi’ filmi için yeşil ışık yakan Orlando Bloom’un Peter Jackson’ı işaret etmesinin de bir nedeni var. Zira Oscarlı yönetmen yeni filmin de yapımcılığını üstleniyor. HEnüz kadrosunun netleşmediği film belli ki gösterime girene kadar gündemde yer bulmaya devam edecek. 2026’da gösterime gireceği açıklanan ‘The Hunt for Gollum’ filminin yeni bir serinin başlangıcı olması bekleniyor.

Sonbaharda bu filmleri izleyeceğiz!Sonbaharda bu filmleri izleyeceğiz!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.