Hülya Avşar altı yıl sonra sinemaya dönüyor, hem de Uğur Yücel ile birlikte

Son olarak 2018'de kendi yönettiği 'Selfie' filmiyle beyazperdeye görünen Hülya Avşar 'Aşkın Dünkü Çocukları' filmiyle altı yıl sonra sinemaya dönüyor. Filmde Avşar'ın rol arkadaşı Uğur Yücel.

Kültür Sanat 6 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Hülya Avşar, 13 yıl sonra 'Aşkın Dünkü Çocukları' adlı sinema filminde kamera karşısına geçecek.

Hülya Avşar en son 2018’de ‘Selfie’ filmiyle beyazperdede görünmüştü. Aynı zamanda yönettiği filmin üzerinden altı yıl geçti. Avşar şimdi yeni bir filmle setlere dönmeye hazırlanıyor.

‘Aşkın Dünkü Çocukları’ isimli filmde Avşar’ın rol arkadaşı Uğur Yücel olacak. Gerçek bir hikayeye dayanan filmi Levent Onan yönetecek.

Uğur Yücel ve Hülya Avşar’ı buluşturan ‘Aşkın Dünkü Çocukları’ filminin çekimleri ağustos ayında başlayacak.

Film yıllarca birbirine hasret kalan birbirinden çok ayrı kültürlerden gelen iki aşığın buluşmasını anlatacak. ‘Aşkın Dünkü Çocukları’, iki aşığın 18 yaşındaki halleriyle başlayacak ve 40 yıllık zaman atlamasıyla günümüze taşınacak. Avşar filmde Isabel olacak, Yücel ise Arif karakterine hayat verecek. Mehmet Özgür’ün Namık rolüne hayat verdiği filmde Ali Düşenkalkar da Sömelek Rıza karakterini canlandıracak.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre filmin çekimleri için Hülya Avşar 14 Ağustos’ta Ordu, Ünye’ye gidecek ve Avşar’ın sahneleri dört günde tamamlanacak.

Uğur Yücel: 'En iyi işim Yazı Tura'ydı'Uğur Yücel: ‘En iyi işim Yazı Tura’ydı’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.