İki kuşak ve iki farklı tür bir arada: Teoman ile Çakal aynı şarkıda buluştu

Teoman, rap camiasının genç yıldızlarından Çakal ile birlikte mikrofon karşısına geçti. 'Beni Her Yerden Engellemiş' adlı düet için bir araya gelen ikilinin bu buluşmasını Teoman, sosyal medya hesabından yayınladığı bir videoyla duyurdu.

Kültür Sanat 15 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı

Biri Türk rock sahnesinin artık efsane mertebesine erişmiş ismi, diğeri ise son yılların en çok dinlenen genç müzisyeni. Teoman ve Çakal bir düet projesi için bir arada. ‘Beni Her Yerden Engellemiş’ adlı günümüz dünyasının sosyal medya sorunlarına gönderme yaptığı aşikar şarkı için mikrofon karşısına geçen ikili, bu anları sosyal medyadan da paylaştı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Teoman (@teoman)’in paylaştığı bir gönderi

Instagram hesabından gelecek olan yeni düeti duyuran Teoman, asıl adı Emirhan Çakal olan müzisyenle ‘Beni Her Yerden Engellemiş’ şarkısının çok yakında yayınlanacağının müjdesini de verdi. Sosyal medya paylaşımdan Teoman’ın, rapçi Çakal’ın eline Alain de Botton’un Türkçeye ‘Cinselliği Nasıl Farklı Yaşarız’ adıyla çevrilen ‘How to Think More About Sex’ kitabını verdi.

Teoman ve Çakal’ın yer aldığı paylaşıma sosyal medya kullanıcıları çok sayıda yorum yazdı. Düet haberinden memnun olanlar kadar buna şaşıran ve mesafeli yaklaşanlar da duygularını belirtti. Teoman son olarak 1 Eylül’de yedi şarkıdan oluşan ‘Ben, Zargana, Deus ex Machina’ adını taşıyan yeni stüdyo albümünü yayınlamıştı.

Müzik Radarı bu hafta farklı türleri buluşturuyorMüzik Radarı bu hafta farklı türleri buluşturuyor

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.