‘İnci Taneleri’nden yeni sezon tanıtımı: Yeni bir savaş mı?

Başrollerini Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın paylaştığı 'İnci Taneleri' yeni sezonunu duyurdu. Şenol Sönmez‘in yönettiği dizinin yeni sezonu kadrosuna eklenen oyuncularla birlikte 3 Ekim Perşembe Kanal D'de başlıyor.

Kültür Sanat 8 Eylül 2024

Hazar Ergüçlü’nün dans figürleriyle uzun süre konuşulan ‘İnci Taneleri’ ikinci sezonuyla ekranlara dönüyor. Dans kurslarında talep patlaması yaratan dizinin ikinci sezonunun ilk tanıtımı yapıldı. Başrollerinde Hazar Ergüçlü’nün ve Yılmaz Erdoğan’ın yer aldığı dizi 3 Ekim Perşembe akşamı Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

Yeni bir savaş mı başlıyor?

İkinci sezonda kadrosuna Bestemsu Özdemir ve Aytek Şayan’ın da katılacağı dizide Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Sera Kutlubey, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Bora Cengiz ve Gülenay Kalkan da yer alıyor.  Şenol Sönmez‘in yönettiği ‘İnci Taneleri’ Azem’in hapishanede çekilen sahneleriyle konuşuluyor. Senaryosunu Yılmaz Erdoğan’ın yadığı dizinin ikinci sezonu için yapılan tanıtım hikâyenin gidişatına dair merakı daha da artırmışa benziyor.

Ludovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdimLudovico Einaudi: Böylesine zorlu bir dönemle yeniden yüzleşeceğimizi asla tahmin etmezdim

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.