‘Dilber’ Tanju Özcan’ı da yaktı: Önce paylaştı, sonra sildi

İnci Taneleri adlı dizide viral olan pavyondaki dans sahnesini paylaşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan “Babamdan kalan tarlayı senin için sattım” diye şaka yaptı, tepki çekince paylaşımını sildi.

Siyaset 29 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
'İnci Taneleri' perşembe akşamları Kanal D'de yayınlanıyor.

İnci Taneleri dizisi daha yayınlanmadan sosyal medyada yayılan pavyonda dans sahnesiyle gündem olmuş, Ankara’da pavyon dansı kursları açılıp, dizi karakterine gönderme yaparak internette ‘dilber’ elbiseleri satılmaya başlamıştı.

Sosyal medyada “pavyon güzellemesi yapılıyor” eleştirilerine de yoğun olarak hedef olan dizi ucundan bucağından da olsa siyasetin de gündemine girdi.

‘Sana Bolu’dan ev aldım, bekliyoruz’

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sosyal medya hesaplarından İnci Taneleri dizisindeki oyuncu Hazal Ergüçlü’nün pavyonda dans ettiği anlara ilişkin sahneyi Bolu’nun havadan görüntülerinin yer aldığı videoyla birleştirip paylaştı.

Özcan sahnede dans eden ‘Dilber’ karakterini kastederek “Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu’dan ev aldım. Türkiye’nin en güzel şehri Bolu’ya bekliyoruz” notuyla paylaştı. Özcan sosyal medyada tepkilere neden olan paylaşımını bir süre sonra sildi.

Pavyon tartışmaları İnci Taneleri'ne yaradı: Tüm kategorilerde zirvedePavyon tartışmaları İnci Taneleri’ne yaradı: Tüm kategorilerde zirvede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.